Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers hebben gesproken: Martien Meiland is de meest gehate persoon op tv

Kijkers hebben gesproken: Martien Meiland is de meest gehate persoon op tv

Kijkers hebben gesproken: Martien Meiland is de meest gehate persoon op tv

Martien Meiland, wie kent hem niet? Zijn gegil, het schreeuwen en het wijnen. Zodra Martien Meiland op televisie is, is hij altijd heerlijk aanwezig. En de kijker is daar nu wel een beetje klaar mee. 

Uit een onderzoek van Veronica Superguide blijkt dat een groot deel van de kijkers Martien Meiland liever niet meer op de buis ziet.

Geliefd en gehaat

Martien Meiland staat bovenaan het lijstje wie de kijker het liefst ziet verdwijnen van de buis. ‘Oh, ik haat lijstjes’, zegt Martien in RTL Boulevard. Het kijkgedrag van de Nederlandse kijker is wel nogal opmerkelijk. Zo staat Chateau Meiland hoog in het lijstje van best bekeken programma’s, maar is de reality-show ook te vinden in het lijstje ‘wat mag van de buis’.

Erica Meiland reageert

”Tja, op basis van deze uitkomst zou ik zeggen: you love them or you hate them. Wij volgen de social media niet zo intensief wat dat betreft. Op Twitter zie ik weleens negatieve reacties. Maar ik kan er verder geen zinnig woord over zeggen. De kijkcijfers zijn prima, dus wij zijn blij”, reageert Erica Meiland op de uitslag van het kijkersonderzoek.

Lees ook
Het chateau van de Meilandjes is nog steeds niet verkocht: ‘Op een gegeven moment wil je er gewoon van af’

Goede kijkcijfers

Gehaat of niet, Chateau Meiland heeft evengoed nog steeds hele goede kijkcijfers. Zo kijken er gemiddeld een miljoen mensen wekelijks naar het programma. Een paar weken geleden trok de familie Meiland zelfs de meeste kijkcijfers op primetime; maar liefst 1,2 miljoen mensen keken naar de reality-show.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress