Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Martien Meiland over ‘MAFS’: “Als gezin vindt dat ik mee moet doen, ben ik om”

Martien Meiland over ‘MAFS’: “Als gezin vindt dat ik mee moet doen, ben ik om”

Martien Meiland over ‘MAFS’: “Als gezin vindt dat ik mee moet doen, ben ik om”

Martien Meiland is natuurlijk getrouwd met Erica, maar toch is er nog ruimte voor een leuke vent in het leven van de realityster. Online daten vindt Martien maar lastig, maar of hij mee zou doen aan een programma als Married at First Sight? Dat sluit hij niet helemaal uit. Hij moet het alleen even aan Erica en zijn dochters vragen.

Martien in Open Kaart

Want zoals we gisteren al zagen in Chateau Meiland: Martien is niet áltijd de grootste fan van een boswandeling. Ook niet in gezelschap van een date. Dat bevestigt de kasteelheer ook in de YouTube-serie Open Kaart. En datingsites dan? Dat is volgens hem ook maar ‘gedoe’. “Dat vind ik zo oppervlakkig, daar heb ik helemaal geen zin in.”

Goedkeuren

Toch betekent dat niet dat hij niet open staat voor de liefde. Mócht hij ooit iemand leren kennen, dan moeten Erica en Maxime hem natuurlijk wel goedkeuren.

MAFS

Maar een programma als Married at First Sight, is dat dan niet iets? “Ik zat met verbazing te kijken naar alle koppels in Married at First Sight. Dan zien ze elkaar bij het altaar en zijn ze helemaal euforisch. En na de huwelijksreis slaan ze elkaar nog net niet de harses in. Het is toch vreselijk?” Martien had meteen weinig vertrouwen in de match van Rein en Danny. “Ik dacht gelijk: ‘dat gaat ‘m niet worden, hoor’.”

Lees ook
Kijkers ‘Chateau Meiland’ gaan stuk om karaoke-act van Martien en Erica

Zelf meedoen

Hoewel hij in eerste instantie stelt dat een deelname aan het programma niets voor hem is, zou hij het eerst moeten bespreken met Erica, Maxime en Montana. “En als zij zeggen: ‘Enig, moet je doen’, dan ben ik zo om. Dan ga ik morgen op sites kijken welke trouwpakken er te koop zijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story  | Beeld: Brunopress