Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Martien Meiland is klaar met kritiek op zijn dochter: ‘Maxime is altijd het pispaaltje bij ons in de familie’

Martien Meiland is klaar met kritiek op zijn dochter: ‘Maxime is altijd het pispaaltje bij ons in de familie’

Martien Meiland is klaar met kritiek op zijn dochter: ‘Maxime is altijd het pispaaltje bij ons in de familie’

Regelmatig wordt Maxime Meiland (25) overladen met kritiek onder haar Instagramposts of Twitter. Vader Martien Meiland (60) is er helemaal klaar mee en deelt duidelijk zijn mening over alle kritiek op zijn dochter. Ook laat hij weten hoe het met de verkoop van de villa in Noordwijk gaat. 

De kritiek komt vaak door het ‘verwende’ gedrag en uitspraken van Maxime. Vooral op de aflevering waarin Maxime en Leroy een groter huis bezochten kreeg ze door kijkers ontzettend veel kritiek over zich heen.

‘Waar bemoei jij je mee?’

Bij RTL Boulevard deelt vader Martien Meiland zijn mening op alle kritiek. “Maxime is altijd het pispaaltje bij ons in de familie. Hoe kan dat toch? Ja, weet ik niet, weet ik niet. Jaloers mensen, joh. Het zijn allemaal jaloerse mensen. Het kind werkt hartstikke hard,” aldus Martien.

Martien is er niet van gediend dat zijn dochter zo behandeld wordt. “Dan gaat ze naar een ander huis en dan zeggen ze: oh, waarom moet dat kind nou weer naar een ander huis. Dan denk ik: waar bemoei jij je mee? Get a life. Zoek ook een leuke baan en ga veel geld verdienen.”

Drie dagen bedenktijd

Onlangs werd bekend dat de villa en Martien en Erica verkocht is. Dit geldt helaas niet voor het kasteel in Frankrijk. Eerder was er sprake van kopers. “Ja, die meneer en mevrouw hadden nog drie dagen bedenktijd en ze dachten: nee, toch maar niet. Nu was er weer een heel leuke Duitser, maar die zit nu in Egypte, en die komt waarschijnlijk dus eerdaags kijken. Die is er helemaal weg van, dus ik maak me er helemaal niet druk om joh,” vertelt Martien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws & Media courant | Beeld: Brunopress