Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Married At First Sight’ is van start gegaan: deze MAFS-deelnemer is publieksfavoriet

‘Married At First Sight’ is van start gegaan: deze MAFS-deelnemer is publieksfavoriet

‘Married At First Sight’ is van start gegaan: deze MAFS-deelnemer is publieksfavoriet

Dinsdagavond begon het nieuwe seizoen van Married At First Sight. Diverse koppels trouwen met een onbekende, die zorgvuldig voor hen is uitgekozen. Er is nu al een MAFS-kandidaat die publieksfavoriet is bij twitterend Nederland.

Married at first sight

Het zevende seizoen van Married At First Sight is in Nederland van start gegaan. Carlo Boszhard is ook dit seizoen weer de cupido van het programma. Een team experts heeft de perfecte koppels bij elkaar gezocht die met elkaar zullen trouwen. In de eerste aflevering ontmoeten we de Amsterdamse Astrid (57). En die valt bij veel kijkers in de smaak.

Astrid is een vrolijke, opgewekte en open vrouw. “Ik heb leuke vrienden, ik heb een leuk huis… ik ben eigenlijk heel tevreden!”, zegt Astrid. Astrid kreeg samen met haar ex-man, waarmee ze 24 jaar samen was, twee dochters. Ook heeft ze al een kleinzoon. Astrid is nu al bijna 13 jaar vrijgezel. “Het was een leuk huwelijk, maar op een gegeven moment gaan we verder”, vertelt Astrid hier lachend over. Astrid wordt gekoppeld aan de 61-jarige Sander. Volgende week gaan we zien of de twee een match zijn, want dan ontmoeten ze elkaar voor het eerst in de trouwzaal. Oh, goed nieuws mensen met Videoland: de tweede aflevering staat al online!

Lees ook
Medium voorspelt: ‘Martiens kansen in de liefde nemen toe richting de zomer’

Publieksfavoriet

Kijkers zijn helemaal enthousiast over de Amsterdamse Astrid. “Astrid is een parel! Ik heb ook zon gevoel dat met haar nog leuke scenes gaan komen #MAFS”, zegt een twitteraar. “Ik ben team Astrid! Als er één goede match is laat het dan Astrid zijn. #MAFS”, schrijft een ander. We zullen zien of Sander haar match is. Geluk in de liefde wordt haar duidelijk gegund.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: still Videoland