Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Om verliefd op te worden: Marly van der Velden deelt lief kiekje van pasgeboren zoontje

Om verliefd op te worden: Marly van der Velden deelt lief kiekje van pasgeboren zoontje

Om verliefd op te worden: Marly van der Velden deelt lief kiekje van pasgeboren zoontje

Marly van der Velden (33) is een paar weken geleden de trotse moeder van haar derde kindje geworden. De GTST-actrice laat haar volgers (wederom) meegenieten van de kleine en deelt ook nu weer een té lief plaatje.

Marly van der Velden zoontje

Te zien is hoe het mannetje zijn duimpje in zijn mond heeft en Marly schrijft: “Mijn uitzicht ? #Jimi-Jones.” Daar word je toch ook gewoon verliefd op?

Tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd)

Schattig

Ook haar volgers vinden de foto maar wat schattig. Iemand laat achter: “Die haartjes ?.” Een ander sluit zich helemaal aan bij de woorden van de actrice: “Mooier uitzicht dan dit kan toch niet ❤️.” Ook is nog te lezen: “Kun je toch uren naar kijken ❤️.”

Wat gaat er met Nina gebeuren?

Natuurlijk moest de GTST-actrice op een gegeven moment met zwangerschapsverlof. Er werd al bekend gemaakt dat het personage van Marly – Nina – niet zwanger zou worden, dus moest er een andere oplossing gevonden worden. Die kwam er. Aangezien Nina in de mode-industrie werkt, kon dat een perfect ‘smoesje’ worden om Meerdijk even te verlaten. Vanwege een doorstart van La Nina werkte Nina samen met man Bing aan een nieuwe kledinglijn. En daar had de ontwerpster natuurlijk net een speciaal stofje voor nodig die alleen in Indonesië te vinden was. Die zoektocht zou wel eens weken, maar ook maanden kunnen duren. Handig bedacht, vind je niet?

Lees ook
Samen genieten van het zalige weer! Marly van der Velden voor het eerst naar buiten met pasgeboren zoontje

Grote zussen

Samen met haar partner Mike heeft Marly van der Velden al twee dochters: Sammy-Rose, geboren in september 2014, en Jackie-Rey, geboren in oktober 2017. De meiden zijn nu grote zussen van een broertje. In december maakte de GTST-actrice het heuglijke nieuws bekend in verwachting te zijn van haar derde kindje. Een maand later onthulde ze het geslacht op grootse wijze.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram