Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prachtige, intieme foto: Marlijn Weerdenburg openhartig over ‘gehannes’ met borstvoeding

Prachtige, intieme foto: Marlijn Weerdenburg openhartig over ‘gehannes’ met borstvoeding

Prachtige, intieme foto: Marlijn Weerdenburg openhartig over ‘gehannes’ met borstvoeding

Actrice Marlijn Weerdenburg (38) beviel anderhalve week geleden van haar tweede kindje, zoontje Sammie. Ze geeft hem borstvoeding, maar wil haar volgers er vooral niet in de waan laten dat dat bij haar allemaal van een leien dakje gaat. Bij een prachtige, intieme borstvoedingsfoto laat ze weten dat dat ‘gehannes’ ook bij haar een kwestie is van vallen en opstaan.

Ontploffingsgevaar

“Na een week gehannes, stuwing, witte koolbladeren, kolven, angst voor ontploffingsgevaar, nog meer stuwing, koolbladeren en kolven, gaat het voeden nu goed. Dankbaar dat het bij deze tweede weer is gelukt”, schrijft de actrice, presentatrice en zangeres bij een foto waarop te zien is hoe ze op bed ligt en sammie bij haar drinkt. Daarbij deelt ze de hashtag #normalizebreastfeeding. Op de foto reageren talloze bekende moeders; onder anderen Chantal Janzen, Lieke van Lexmond en Nicolette van Dam laten hartjes achter.

Mooi, maar zwaar

Voor Marlijn is deze kraamtijd een stuk onrustiger en emotioneler dan z voor ogen had. Vlak voor de bevalling kwam haar moeder plots te overlijden na een zeer kort ziekbed. “Dubbel zo moeilijk te bevatten, zo aan het einde van mijn zwangerschap”, schreef ze op 15 april bij een foto van haar moeder. Na de geboorte van Sammie een week later zei ze: “Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dichtbij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou, kleine Sammie.”

Lees ook
Zoontje Teun (3) geeft Marlijn Weerdenburg veel steun na overlijden moeder

Vernoemd naar oma

In een nieuwe post laat Marlijn maandag weten dat de kleine Sammie, die voluit Sammie Johan Willempje Broers heet, vernoemd is naar zijn overleden oma. “Naar mijn moeder (Willempje) en mijn schoonmoeder (Johanna)”, schrijft ze. Marlijn werd in september 2017 voor het eerst moeder, toen ze zoontje Teun kreeg samen met haar geliefde Paul Broers.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Marlijn gaf in 2017 ook aan kleine Teun borstvoeding:

Bron: Instagram | Beeld: Bart Honing voor Flair