Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Goed nieuws over drie maanden te vroeg geboren dochter Mark Labrand: ‘Wat ben je sterk’

Goed nieuws over drie maanden te vroeg geboren dochter Mark Labrand: ‘Wat ben je sterk’

Goed nieuws over drie maanden te vroeg geboren dochter Mark Labrand: ‘Wat ben je sterk’

De week had een emotionele start voor Mark Labrand: de 35-jarige radio-dj vertelde tijdens zijn show op ‘538’ dat hij ruim twee weken geleden voor het eerst vader was geworden. Zijn dochter Vida kwam drie maanden te vroeg ter wereld, zei hij in tranen. Gelukkig wist hij toen al te melden dat alle testen en uitslagen goed waren, en nu blijkt het meisje een flinke stap te hebben gemaakt.

Dochter Mark Labrand

Op Instagram deelt Mark vol trots een foto van de pasgeboren Vida, die op de borst van haar moeder Stephanie ligt. “Al uit je couveuse, een heerlijke bos haar en mama vast met alles wat je in je hebt”, schrijft de kersverse papa erbij. “Vida, wat ben je toch sterk.”

Sterk dametje

Fans van Labrand noemen de kleine Vida een “powergirl”, “toppertje” en “sterk dametje”, en zijn ontzettend blij voor de nieuwbakken ouders. “Ach, wat lief en wat een prachtige bos haar! Wat fijn, dat Vida het zo goed doet!”, reageert een fan. Ook bekend Nederland laat van zich horen. Zo schrijft Kim Kötter: “Wat super, Mark!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Al uit je couveuse, een heerlijke bos haar en mama vast met alles wat je in je hebt… Vida, wat ben je toch sterk! ????

Een bericht gedeeld door Mark Labrand (@labrando) op

Eén missie

In zijn radioshow vertelde Mark dat zijn geliefde op donderdag 16 april werd overvallen door kramp in haar buik. Ze moest toen met gierende banden naar het ziekenhuis worden gebracht. Stephanie was op dat moment pas 27 weken zwanger. “Binnen een kwartier waren we met gillende sirenes in het AMC”, vertelde Labrand erover. Eenmaal in het ziekenhuis kreeg Stephanie maar één missie van de artsen: “Houd jullie 48 uur binnen, want dan kan ze nog medicatie krijgen die haar longen aansterken. Ja mannen, vrouwen kunnen dat. Dat heeft ze gedaan op karakter, op moederinstinct. En zo is twee dagen later onze prachtige maar vooral gezonde dochter geboren. Op zaterdagavond, om 19.00 uur, 18 april.”

Fucked up

Makkelijk waren de weken erna niet. “Het is natuurlijk fucked up om iedere dag uit het ziekenhuis thuis te komen met lege handen en haar daar achter te laten”, zei de aangeslagen dj erover. De coronacrisis doet daar nog een schepje bovenop. “Opa en oma mogen haar nog twee en een halve maand niet aanraken en kunnen haar niet zien. Maar ik wil het positief houden, want dat is zij zelf ook. Ons dochtertje. Ze is zo krachtig, zo pittig. Alle testen zijn goed, alle uitslagen zijn goed. We zijn vervuld met liefde. Soms een beetje bang nog, maar vooral heel trots.”

Lees ook
Mark Labrand drie maanden te vroeg vader geworden: radio-dj in tranen over bevallingsdrama

Ruim tien jaar samen

In februari maakte Mark op de radio bekend dat zijn geliefde Stephanie niet geheel gepland in verwachting was van hun eerste kindje. Het stel is sinds 2009 samen en gaf elkaar het jawoord in 2015, op het zonnige Ibiza. In Zuid-Afrika ging de radio-dj op zijn knieën.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? 10 jaar samen | 4 jaar getrouwd ? 26-6-2019 ?

Een bericht gedeeld door Mark Labrand (@labrando) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram