Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Minder romantisch dan gehoopt: Marieke Elsinga open over onverwacht hilarische jubileumviering met vriend

Minder romantisch dan gehoopt: Marieke Elsinga open over onverwacht hilarische jubileumviering met vriend

Celebs
Minder romantisch dan gehoopt: Marieke Elsinga open over onverwacht hilarische jubileumviering met vriend

Na ruim dertien jaar single te zijn geweest, maakte Marieke Elsinga (34) op Valentijnsdag 2020 bekend het liefdesgeluk gevonden te hebben bij Sander. Op slechts één foto na laat ze maar weinig los over haar vriend, maar heeft ze inmiddels wél een boekje opengedaan over hun eerste jubileum. Helaas was dat een iets minder romantisch avondje dan de radio-dj in gedachten had…

Jubileum Marieke Elsinga en Sander

In de nieuwste editie van &C doet Marieke uit de doeken over de bewuste date night met haar geliefde Sander. De tortelduifjes wilden elkaar niet verrassen met dure cadeaus, zo schrijft de brunette in haar column, dus besloten ze een romantische hotelovernachting te boeken. Toch kon de presentatrice zich niet inhouden en besloot een sexy outfitje mee te nemen. “Dat leek me technisch gezien geen cadeautje. In mijn hoofd was het helemaal een ding geworden”, aldus de zenuwachtige Marieke. “Misschien wel, omdat ik nog nooit eerder in mijn leven een man met een sexy setje had verrast.”

Op jacht naar een setje

Een paar dagen vóór de bewuste avond ging Marieke naar de Bijenkorf om een mooi setje uit te zoeken. “Een mooie beha en bijpassend stringetje leken me te alledaags, jarretels zijn wel sexy, maar ook een beetje hoerig en een negligé is voor de ochtend, terwijl ik dit opwindende evenement meer op de avond voor me zag”, deelt ze haar gedachten. Gelukkig liep ze uiteindelijk tegen de perfecte outfit aan: een zwarte, kanten body. “Superstijlvol, supersexy en superbetaalbaar.”

Hilarische reactie

Eenmaal in het hotel werd Sander afgeleid, zodat Marieke binnen een kwartier gedoucht kon zijn, zichzelf in de steigers kon zetten én de waxinelichtjes kon aansteken. Volgens de radio-dj was haar geliefde zeker wel enthousiast en verrast, maar toch hoopte ze op iets andere – en vooral romantischere – woorden van haar vriend. Ze eindigt haar verhaal in &C met de hilarische reactie van haar vriend: “Hij sprak de historische woorden: ‘Hey, Joe Biden heeft gewonnen, hè?!'”

Gemis

Eind 2019 vertelde Marieke over haar leven als single. Ze zei destijds in JAN dat ze iemand miste die liefde aan haar leven kon toevoegen. “Wat een man zou kunnen toevoegen aan mijn leven, is liefde. Een arm om elkaar heen, naar elkaar luisteren, elkaar advies geven. Een man die zegt: ik zie je elke dag vermoeider thuiskomen, moeten we het er niet even over hebben. Gaat het wel goed? Dat mis ik.”

Lees ook
Autsj: Marieke Elsinga krijgt het flink te verduren van kijkers ‘I Can See Your Voice’

Gezin nog in het verschiet

Ook vertelde ze in datzelfde interview dat ze verwachtte dat haar relatie zich in een sneller tempo zou ontwikkelen, mocht ze iemand tegen het lijf lopen. “Dan ga je sneller samenwonen, begin je eerder aan een gezin”, zei Marieke erover. “Dus ik heb het gevoel dat dat allemaal nog in het verschiet ligt.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee