Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marieke Elsinga geëmotioneerd: ‘Ik had tranen in mijn ogen’

Marieke Elsinga geëmotioneerd: ‘Ik had tranen in mijn ogen’

Marieke Elsinga geëmotioneerd: ‘Ik had tranen in mijn ogen’

Marieke Elsinga (33) is diep ontroerd geraakt door een briefje, dat ze deze week op een stoplicht op straat geplakt zag. En ja, daar moest de Qmusic-dj ook wel even een traantje (of twee) bij wegpinken.

Marieke Elsinga geëmotioneerd door kindertekening

Op een stoplicht bij de presentatrice in de buurt hing een kindertekening met daarop de woorden ‘Hou vol’ en ‘Geef niet op’, waarbij er gedoeld wordt op het coronavirus dat de wereld op dit moment compleet in zijn greep heeft. Marieke vond de tekening en vooral de boodschap zo mooi, dat ze er een foto van deelde op Instagram. “Het kan zijn dat ik door het vroege opstaan labiel ben. Maar ik had tranen in m’n ogen toen ik deze kindertekening net trof bij het stoplicht”, schrijft ze erbij.

Recht uit het hart

Volgers vinden het briefje dan ook een prachtig gebaar. Zo reageert iemand: “Geweldig, mooi he die kids. Die spreken recht uit het hart.”. Een ander schrijft weer: “Daar hoef je niet labiel voor te zijn, hoor Marieke”. Ook reageren veel volgers van de RTL Boulevard-presentatrice met het woord ‘lief’. Ook geven mensen toe dat de meeste van hen wel labiel zijn de laatste tijd. “Gister was ik mijn kinderen aan het uitlaten en er stond heel groot op de grond bij een bejaardenflat, houd vol… met een heel groot hart.”

Lees ook
Aangeslagen Marieke Elsinga deelt beelden van dreigement: ‘Mensen zijn gek geworden’

Radio-show verlengd

Deze week werd bekend dat de radio-show van Mattie en Marieke op Qmusic door de coronacrisis met een uur verlengd wordt. Zo zullen de uitzendingen vanaf aanstaande maandag tot 10:00 uur duren. Dit blijft van toepassing zolang het kabinet iedereen blijft oproepen om zoveel mogelijk thuis te werken. De radio-show begint overigens wel gewoon om 06:00 uur, zodat mensen met cruciale beroepen die wél op de gewoonlijke tijd uit huis gaan, wel gewoon zoals vanouds naar de show kunnen luisteren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, NU.nl | Beeld: Instagram, ANP