Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marieke Elsinga geeft voor eens en altijd duidelijkheid over relatie met Mattie

Marieke Elsinga geeft voor eens en altijd duidelijkheid over relatie met Mattie

Marieke Elsinga geeft voor eens en altijd duidelijkheid over relatie met Mattie

Sinds Mattie en Marieke een vast radioduo zijn bij Qmusic, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Zijn de twee meer dan alleen collega’s? Hoewel beide dj’s al meerdere malen hebben ontkend een relatie te hebben, dook Mattie ineens op tijdens de vakantie van Marieke op Bonaire. En da’s ook vrij opmerkelijk te noemen.

Dat Mattie ineens zijn gezicht liet zien bij het vakantieadres van Marieke, stond alles behalve gepland. Sterker nog, Marieke schrok behoorlijk toen ze een paar rare appjes ontving van haar collega…

Bizar berichtje

In haar Instagram Stories deelt Marieke vol verbazing een screenshot van haar WhatsApp-gesprek met Mattie. Op de schermafbeelding is te zien dat Mattie ineens in haar achtertuin staat. Hij stuurt haar een foto van haar appartement en schrijft: “Ik zit in je tuin. Heb je drank?” Om het nog even wat enger te maken, geeft hij aan welke muziek er op dat moment op staat. Kon hij zijn lieve collega dan écht niet zo lang missen?

De tekst gaat verder onder de foto.

Relatie

Reden genoeg voor volgers om weer te speculeren over een mogelijke relatie, maar Marieke is er klaar mee. Aan RTL Boulevard laat ze dan ook weten: “Iedereen denkt dat we een setje zijn. Ik moet jullie toch teleurstellen: we zijn geen stel. Zelfs ons eigen team heeft het nog gevraagd. Zelfs het team waarmee we de ochtendshow maken stelde ons deze vraag. ‘Hebben jullie gezoend?’ Nee!” Nu dat uit de lucht is, gaan de twee weer gewoon gezellig als vrienden genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft.

Lees ook
Qmusic-collega Domien vertelt hoe de vork in de steel zit tussen Mattie en Marieke

Geen verliefdheid

Mattie ontkende een tijdje geleden ook al alle geruchten en zei: “We kunnen het heel goed met elkaar vinden en ze is een hartstikke goede vriendin van mij, maar als ik verliefd op haar zou worden of zou zijn, dan wordt het voor de show zo kwetsbaar en dat is niet goed. Als ik dat gevoel zou hebben gehad, dan was ik denk ik niet aan het programma begonnen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: ANP