Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marieke Elsinga over borsten-blunder: ‘Die jurk had wel een erg groot decolleté’

Marieke Elsinga over borsten-blunder: ‘Die jurk had wel een erg groot decolleté’

Marieke Elsinga over borsten-blunder: ‘Die jurk had wel een erg groot decolleté’

Tip top zag ze eruit tijdens het Televizier gala. De genomineerde Marieke Elsinga (35) had alles uit de kast gehaald en droeg een fantastische jurk van Tommy Driessen en Ellen van Os met lage decolleté. Echter zorgde een glas champagne er wel voor dat ze met een servetje op haar borsten stond te deppen. 

Die avond werd niet Marieke, maar Nikkie de Jager winnares Gouden Televizier-Ster voor beste presentatrice. Ondanks haar ‘verlies’ proostte ze op los. In de nieuwe Linda vertelt ze over haar ongelukje die avond. “Op het Gouden Televizier-Ring Gala droeg ik een prachtige jurk met een diep decolleté. De CEO van RTL gooide er per ongeluk een glas champagne in. Met servetjes stond ik mijn borsten te deppen.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Verder is ze in het interview voor het blad Linda erg open over haar jeugd. Zo vertelt ze: “Mijn moeder weet zelf ook niet waarom, maar mijn broer en ik hebben heel lang een bloempotkapsel gehad.” Ze vervolgt: “Terugkijkend geen goed idee. Op mijn veertiende bedacht ik dat ik dreadlocks wilde omdat het hipste meisje van de klas ze ook had. Na vier maanden was ik het zat. Het korte kapsel erna was vreselijk. Niemand wilde meer.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress