Je bent hier: Home > Celebs > Aangeslagen Marieke Elsinga deelt beelden van dreigement: ‘Mensen zijn gek geworden’

Aangeslagen Marieke Elsinga deelt beelden van dreigement: ‘Mensen zijn gek geworden’

Celebs
Aangeslagen Marieke Elsinga deelt beelden van dreigement: ‘Mensen zijn gek geworden’

Marieke Elsinga (33) kwam donderdagochtend voor een vervelende verrassing te staan. Op weg naar werk kreeg ze te maken met een bedreiging die haar niet in de koude kleren is gaan zitten.

Voor de ochtendshow op Qmusic die ze samen met Mattie Valk (35) maakt, moet de radio-dj iedere ochtend vroeg uit de veren. Toen ze vanmorgen in alle vroegte bij haar auto aankwam, was dat helaas minder aangenaam dan normaal. En dat had alles te maken met een natgeregend briefje dat ze onder haar ruitenwisser vond.

Dreigend briefje voor Marieke Elsinga

“Sommige mensen zijn helemaal gek. Ik kom net bij mijn auto bij mij in de straat. Vrije smalle parkeerplekken zijn dat”, vertelt Marieke in een filmpje in haar Instagram Stories. “Vind ik onder mijn ruitenwisser een briefje. Ik denk misschien heeft er iemand tegen mijn auto aangezeten maar niks bleek minder waar. Staat er op het briefje: ‘Vuile hufter! Volgende keer goed parkeren anders sla ik je ruit in’. Lekker vrolijk type dit.”

Gek geworden

Genoeg reden voor Marieke om te checken of ze écht zo beroerd geparkeerd stond. “Nou, valt best mee, ik stond met éénderde van mijn band over de witte streep heen”, merkt ze op. Ze sluit af: “Mensen zijn gek geworden!”

Aangeslagen

Eenmaal in de studio aangekomen vertelt Marieke in de radioshow over het dreigende briefje. Ze laat weten erg aangeslagen te zijn door de boodschap, helemaal omdat ze eerst iets heel anders had verwacht toen ze het papiertje aantrof. In eerste instantie dacht ze dat iemand haar auto had beschadigd; zelfs de gedachte dat het liefdesbriefje was van haar nieuwe vlam, schoot door haar hoofd. Maar niets bleek minder waar.

Lees ook
Wat een knap stel! Dit is de nieuwe liefde van Marieke Elsinga

Nieuwe liefde

Na ruim tien jaar vrijgezel te zijn geweest, heeft Marieke afgelopen Valentijnsdag laten weten opnieuw de liefde gevonden te hebben. Ze onthulde het heuglijke nieuws in haar ochtendshow en deelde vervolgens een foto op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee