Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marieke Elsinga steekt de draak met kiekje uit Hyves-tijd: ‘Wat knapt een mens op van zon, hè?’

Marieke Elsinga steekt de draak met kiekje uit Hyves-tijd: ‘Wat knapt een mens op van zon, hè?’

Celebs
Marieke Elsinga steekt de draak met kiekje uit Hyves-tijd: ‘Wat knapt een mens op van zon, hè?’

Op de zomerse dag van gisteren heeft Marieke Elsinga (34) een zonnige foto gedeeld. Niet eentje die toen was genomen, maar een kiekje uit de oude doos. En Marieke zou Marieke niet zijn als ze er geen grappig bijschrift bij in petto had.

Oude foto Marieke Elsinga

Marieke drijft behoorlijk de spot bij haar meest recente foto op Instagram. “Wat knapt een mens op van zon, hè?! Je lijkt zo vijftien jaar jonger!”, schrijft ze gekscherend.

Hyves-periode

Een volger van de radio-dj en presentatrice merkt op dat de foto uit de tijd komt dat het sociale medium Hyves nog een ding was. “Ja!!”, reageert Marieke enthousiast. Een andere volger grapt met Elsinga mee: “Toen heette een selfie nog een close up.”

Niets veranderd

Volgens andere fans is de brunette geen dag ouder geworden. “Haha, je bent niks veranderd”, luidt dan ook een van de vele reacties. En: “Eigenlijk geen spatje veranderd.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat knapt een mens op van zon hè?! Je lijkt zo 15 jaar jonger! 🌞

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Verliefd

Na ruim dertien jaar vrijgezel te zijn geweest, liet Marieke op Valentijnsdag weten opnieuw het liefdesgeluk te hebben gevonden. De radio-dj is dolgelukkig met ‘haar’ Sander, maar het openstellen van haar hart ging niet zonder slag of stoot. “Na dertien en een half jaar moest er een flinke muur worden afgebroken”, gaf ze eerder toe in &C. “Het kost tijd om erop te vertrouwen dat er geen ‘Ik vind je heel leuk, maar…’ komt. Het gaat stap voor stap, maar nu heb ik de leukste, liefste en lekkerste vriend.”

Lees ook
Mattie en Marieke kunnen niet zonder elkaar: duo gaat samen door

Jaren vrijgezel

Eind 2019 vertelde Marieke nog over haar leven als single. Ze zei destijds in JAN dat ze iemand miste die liefde aan haar leven kon toevoegen. “Wat een man zou kunnen toevoegen aan mijn leven, is liefde. Een arm om elkaar heen, naar elkaar luisteren, elkaar advies geven. Een man die zegt: ik zie je elke dag vermoeider thuiskomen, moeten we het er niet even over hebben. Gaat het wel goed? Dat mis ik.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

INDIAN SUMMER! En dus nieuwe Oscar&Jane items 😍 Jurkjes, (Kiki) truien en broeken. @oscarjane_official

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kittig weekend iedereen!

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee