Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Margot Robbie heeft de ideale tip om sneller in slaap te vallen

Margot Robbie heeft de ideale tip om sneller in slaap te vallen

Celebs
Margot Robbie heeft de ideale tip om sneller in slaap te vallen

Voor vele beroemdheden draaien persinterviews rond het delen van persoonlijke weetjes om fans af te leiden van het feit dat ze rijker, knapper en bekender zijn dan ons. Zo vertelde Suicide Squad-actrice Margot Robbie over haar avondroutine en gaf ze haar ultieme tip om snel in slaap te vallen.

Door haar drukke werkschema komt de actrice nooit vroeger dan 18u30 thuis, maar net zoals iedereen wilt zij dan niks anders dan even ontspannen. En niet met een Netflix-marathon en zoveel mogelijk koekjes als je maar in je mond kan stoppen, maar met een bierdouche. En nee, het is niet letterlijk een douche nemen met bier in plaats van water, maar een biertje drinken terwijl je in de douche staat.

“Toen ik meespeelde in de film Whiskey Tango Foxtrot zei ik op een avond dat ik niet kon wachten om naar huis te gaan,” zegt Robbie. Tina Fey’s kostuumdame had hetzelfde gevoel en introduceerde het idee van een bierdouche aan de actrice. “Ze vertelde me dat ze ’s avonds vaak een hete douche neemt en terwijl een ijskoud biertje drinkt, en dat dit haar helpt om snel in slaap te vallen. Dit heb ik dan ook meteen uitgeprobeerd en ik kan niet meer zonder!” Verder zou de actrice een grote Harry Potter-fan zijn en elke avond voor het slapengaan een van de boeken lezen.

Lees ook:

Bron: NY Magazine

Shoppen is altijd een goed idee