Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Probeert Marco huwelijk tóch te redden? ‘Exen’ omarmd gespot na Valentijnsdag

Probeert Marco huwelijk tóch te redden? ‘Exen’ omarmd gespot na Valentijnsdag

Probeert Marco huwelijk tóch te redden? ‘Exen’ omarmd gespot na Valentijnsdag

Begin deze maand dropten Marco (53) en Leontine Borsato (52) een flinke bom: na een huwelijk van ruim twintig jaar trekken de twee de stekker eruit. Maar hebben ze dat besluit toch te overhaast bekendgemaakt? Het stel is namelijk tóch weer samen gespot en dat zag er niet uit als een vriendschappelijk onderonsje.

Het lijkt erop dat de zanger alles op alles zet om het hart van zijn echtgenote weer voor zich te winnen. Op Valentijnsdag verscheen Marco namelijk op de stoep van hun Blaricumse villa, met een grote bos rozen voor Leontine. En dat is niet alles, een dag later werden de twee samen gezien.

Liefdevol vastgelegd

Op de cover van Story is deze week een reeks foto’s te zien van de Borsato’s, en op een van de kiekjes is te zien hoe Marco een arm om Leontine heen geslagen heeft. Ook meldt het entertainmentblad dat het stel in het valentijnsweekend bij een Amsterdamse autodealer is gezien, waar een nieuwe wagen voor Leontine werd uitgezocht. Volgens ooggetuigen zouden de twee daarbij liefdevoller met elkaar om zijn gegaan dan je van een net gescheiden koppel zou verwachten.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De nieuwste Story ligt nu in de winkel! ? #katjaschuurman #marcoborsato #andrehazes

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl) op

Scheiding Marco en Leontine

Toen begin deze maand bekend werd dat de koek op is tussen Marco en Leontine, sloeg het nieuws in als een bom. Hoewel de zanger eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten. Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”.

Barcelona-incident

Het overspelige gedrag van de zanger is wellicht de druppel geweest. Marco blijkt namelijk niet alleen een affaire met Iris Hond gehad te hebben, schrijft De Telegraaf. Tijdens een vriendinnentripje in Barcelona ontdekte Leontine dat haar man haar wederom heeft bedrogen. “Leontine is dan op vakantie met een paar vriendinnen in Barcelona, in een heel bekend hotel. Een hotspot voor de rich and famous, the beautiful people. Daar zit ze met wat vriendinnen en laat trots wat vakantiefoto’s zien van de laatste reis die ze met Marco en het gezin gemaakt heeft. En dan blijken er op die camera nog heel andere beelden te staan, van Marco en een andere vrouw – die ook toevallig luistert naar een dierennaam. Dat is een enorm incident geworden en toen is alles op alles gezet om een scheiding destijds te voorkomen. Toen is dat gelukt, nu niet”, aldus Evert Santegoeds.

Burn-out

Marco verdween vorige maand uit de publiciteit. Hij maakte zijn agenda leeg omdat hij kampt met een burn-out. “De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan”, liet hij toen weten.

Lees ook
Leontine Borsato laat voor het eerst na breuk van zich horen en deelt krachtige tekst

Gezin

Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram