Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco en Leontine weer gelukkiger dan ooit en nemen ‘volgende stap’

Marco en Leontine weer gelukkiger dan ooit en nemen ‘volgende stap’

Marco en Leontine weer gelukkiger dan ooit en nemen ‘volgende stap’

De twee tortel duifjes Marco Borsato (54) en Leontine Ruiters (53) zijn net weer zo verliefd als toen. Ze hebben even een breuk gehad, maar vergeten nu het verleden en kiezen overduidelijk voor de liefde. Leontine en Marco vertellen in een interview aan story hoe de moeilijke periode voor hun was en hoe de toekomst er nu uit gaat zien. 

Het was een moeilijke tijd voor de familie Borsato. De affaire(s) van Marco heeft voor veel chaos in de media gezorgd en de thuissituatie liep ook niet lekker. De twee kozen ervoor uit elkaar te gaan. Iets wat ook raar was om te beseffen, want die twee waren niet van elkaar af te slaan. Toch gaat de relatie weer de goeie kant op.

Lees ook
Zoon Luca vergeeft affaire(s) van vader Marco: ‘Ik geloof hem op zijn mooie bruine ogen’

Goeie kant op

Marco en Leontine zijn weer samen een relatie begonnen. Borsato liet afgelopen juni weten dat hij en Leontine weer verkering hebben. Ze gaan nu zelfs een stapje verder, vertelt Marco tegen Story. ‘We delen twee huizen en zijn of bij de een of bij de ander. Het gaat echt fantastisch. Ik ben zo gelukkig, en heel dankbaar dat we deze kans hebben gekregen.’ Ze doen alles op hun eigen tempo. De twee kijken positief in de toekomst, maar ook niet te ver. Ze kijken sowieso een maand vooruit. ‘Alles wat we nu doen, welke stap we ook nemen, is een heel bewuste keuze.’ Tot nu toe gaat alles goed.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | beeld: BrunoPress