Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Big news voor de familie Borsato: Marco en Leontine hebben weer ‘een soort van verkering’

Big news voor de familie Borsato: Marco en Leontine hebben weer ‘een soort van verkering’

Big news voor de familie Borsato: Marco en Leontine hebben weer ‘een soort van verkering’

Dat de vlinders weer helemaal terug zijn bij Marco (54) en Leontine (53) Borsato, is nu wel zeker. De zanger onthult zojuist groot nieuws op de Belgische radio: ‘de verkering’ is hartstikke aan tussen de twee voormalig echtgenoten.

Marco en Leontine relatie

De presentatoren van de Belgische radiozender Joe besloten even te polsen hoe het nu zit tussen de zanger en Leontine. Kloppen de geruchten dat ze weer een relatie hebben of juist niet? Daarop reageert Marco bevestigend: “We hebben het op dit moment ontzettend leuk. Hoe moet ik dit nou zeggen? We hebben een soort van verkering weer. Het is aan.”

Voorzichtig

Toch betekent dat nog steeds dat de twee een beetje terughoudend zijn na de definitieve breuk van vorig jaar. Borsato benadrukt: “Daarom zijn we ook nog heel voorzichtig.”

Kriebels in de buik

Marco schreeuwde het gisteren al van de daken: hij voelt weer vlinders in zijn buik. Tenminste, als we de post van de zanger op Instagram moeten geloven dan. Marco plaatste een hoop bewegende vlinders in een story en schrijft: “Ze zijn overal.” Vervolgens zijn ook nog heel wat hartjes te zien en daarbij schrijf hij cryptisch: […] is in the air, waarmee hij waarschijnlijk op ‘love’ doelt. Ook Leontine voelt kriebels in haar buik: eveneens zij deelt de vlinder post van haar ex-man. Hebben Marco en Leontine dan eindelijk weer een relatie?

Lees ook
Komen de twee als stel terug? Zien: Marco en Leontine groeien naar elkaar toe op Ibiza

Weer samen

Hoewel hun management gisteren nog liet weten dat er geen sprake is van een officiële relatie, maar ze het “leuk, gezellig en romantisch hebben”, is de kogel nu dus door de kerk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram