Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Afscheid nemen bestaat helaas wél: Marco huilend gefotografeerd in armen van… Leontine

Afscheid nemen bestaat helaas wél: Marco huilend gefotografeerd in armen van… Leontine

Afscheid nemen bestaat helaas wél: Marco huilend gefotografeerd in armen van… Leontine

Het huwelijk tussen Marco (53) en Leontine Borsato (52) is definitief voorbij. Onlangs gebruikte de brunette zelfs weer haar eigen achternaam en als klap op de vuurpijl werd bekend dat de twee hun Blaricumse villa te koop hebben gezet. In de tussentijd woont het gezin – zónder de vader van drie – in het huis, waar Marco afgelopen weekend op bezoek kwam. Toen hij weer richting het huis van zijn moeder vertrok, viel het afscheid hem ontzettend zwaar. Maar gelukkig was daar Leontine om hem te troosten.

Marco huilend in armen Leontine

Na wat tijd doorgebracht te hebben met zijn gezin, barstte Marco in tranen uit. Op nieuwe foto’s – in handen van weekblad Weekend – is te zien hoe de zanger huilend in de armen van Leontine valt en vervolgens in de auto stapt. Met het feit dat hij sinds een paar maanden niet meer 24/7 bij zijn gezin kan zijn, zou Borsato ontzettend veel moeite hebben. Volgens een bekende van het stel zou hij daarom wekelijks langs om een maaltijd op tafel te zetten. “Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin”, aldus de bron tegenover het entertainmentblad. “De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen.”

Burn-out

De insider vertelt bovendien dat Marco het “heel zwaar” heeft. “Vergis je niet, hij had eind vorig jaar al last van een burn-out. Waar je hoofd dan om schreeuwt, is rust. En uitgerekend die rust kan hij nu niet vinden.”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Breuk Marco en Leontine

Begin februari maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen. Hoewel Marco eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten.

Lees ook
Ik leef niet meer ‘met’ jou: Marco en Leontine geven scheiding laatste zetje

Overspel

Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”. Maar Marco zou Iris zelfs vorig jaar nog hebben gezien. Ook wordt hij beschuldigd van overspel met andere vrouwen, iets waar Leontine op een bijzonder nare manier achter zou zijn gekomen. Zo zou hij een affaire hebben gehad met een lid van zijn fanclub – wier man een schokkend boekje opendeed – én heeft de zanger volgens Henny Huisman (68) een scheve schaats gereden met Maan de Steenwinkel (23). Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws.nl | Beeld: Brunopress, Instagram