Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Weg bij moeder Mary: Marco Borsato koopt penthouse en went aan vrijgezellenleven in déze stad

Weg bij moeder Mary: Marco Borsato koopt penthouse en went aan vrijgezellenleven in déze stad

Weg bij moeder Mary: Marco Borsato koopt penthouse en went aan vrijgezellenleven in déze stad

Nadat afgelopen februari bekend werd dat showbizzkoppel Marco en Leontine Borsato na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar gingen, zou Marco zijn blijven hopen op een verzoening. Nu een herkansing definitief van de baan is, lijkt de zanger eindelijk verder te gaan met zijn leven en daar serieuze stappen in te maken.

Blaricumse villa verkocht

De kans dat Marco (53) en Leontine Borsato (52) weer bij elkaar komen, lijkt tot nihil te zijn gereduceerd. Volgens welingelichte bronnen is hun villa in Blaricum recent verkocht, nadat deze in de stille verkoop was gezet; voor welk bedrag is niet bekend. Omdat Marco al enige tijd bij zijn moeder Mary in het Noord-Hollandse Stompetoren verblijft – nota bene in zijn eigen voormalige huis, zal Leontine het meest te lijden hebben onder de naderende verhuizing. Zeker omdat zij er vijf jaar geleden op aandrong te verhuizen van hun landhuis verderop in Blaricum, naar een kleinere villa dichter bij het gezellige dorpscentrum.

Terug naar het begin

Hoewel de villa van Marco en Leontine uit twee aparte woningen bestaat, voelde het showbizzkoppel na hun breuk er niets voor voortaan als buren door het leven te gaan, ook al was dat voor hun kinderen Luca (21), Senna (18) en Jada (17) – die alle drie nog thuis wonen – een fijne situatie geweest. Waar Leontine hoogstwaarschijnlijk in het Gooi blijft wonen, de plek waar ze zelf vandaan komt, keert Marco terug naar zijn geboortestad.

Penthouse van 180m2

De zanger zou een prachtig penthouse hebben gekocht in Alkmaar. Marco zal naar verluidt over enkele weken zijn intrek nemen in zijn nieuwe appartement, zodra het geheel volgens zijn smaak is verbouwd en ingericht. In zijn nieuwe optrekje (mogelijk dít paleis) heeft Marco de beschikking over een balkon met uitzicht over een stadsgracht, waar diverse bootjes aangemeerd liggen. Ook Marco’s kinderen kunnen gerust blijven logeren, aangezien Marco’s vlakbij Station Alkmaar gelegen penthouse meer dan 180m2 groot is.

Favo kroeg om de hoek

Daarnaast kan Marco zich, nu de horeca weer voorzichtig draaiende is, in het uitgaansleven van Alkmaar gaan begeven en zijn jeugdvrienden opzoeken. Zijn favoriete kroeg, Eetcafé Pluim, van goede vriend en eigenaar Peter Visser, ligt op kruipafstand van zijn nieuwe onderkomen.

Lees ook
Afscheid nemen bestaat helaas wél: Marco huilend gefotografeerd in armen van… Leontine

Langzaamaan een stukje beter

Het lijkt erop dat zijn nieuwe stulp een positieve uitwerking heeft op Marco, die het zwaar heeft sinds zijn scheiding bekend werd. De zanger kwam lange tijd negatief in het nieuws nadat hij overspelig bleek te zijn geweest tijdens zijn voor het oog ideale huwelijk. Marco kwam zelfs in een depressie terecht. Volgens vrienden gaat het echter iets beter met hem en vindt hij veel afleiding in het maken van nieuwe muziek.

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire “Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Bron: Story| Beeld: Peter Smulders