Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco bedroog naast Leontine ook een goede vriend: ‘Hij ging vreemd met míjn vrouw’

Marco bedroog naast Leontine ook een goede vriend: ‘Hij ging vreemd met míjn vrouw’

Celebs
Marco bedroog naast Leontine ook een goede vriend: ‘Hij ging vreemd met míjn vrouw’

Het bleef even rustig rondom de scheiding van Marco (53) en Leontine Borsato (52) – wellicht omdat André, Bridget en Monique al gauw alle aandacht wegnamen – maar nu wordt de beerput opnieuw opengetrokken. De zanger blijkt namelijk niet alleen een affaire te hebben gehad met Iris Hond (32) en een van zijn secretaresses, maar óók met een gezamenlijke vriendin van het stel. Haar inmiddels ex-partner doet uit de doeken over Marco’s romance met zíjn vrouw.

Nóg een affaire van Marco boven water

In de nieuwe editie van Privé vertelt de man in kwestie zijn kant van het verhaal. Hij en zijn voormalige partner raakten de afgelopen jaren bevriend met de Borsato’s en kwamen daarbij regelmatig bij elkaar over de vloer. Maar wat bleek? Marco en de vrouw van het bevriende stel zagen elkaar ook zónder hun partners erbij, iets wat afgelopen december aan het licht kwam en de fatale klap zou zijn geweest voor het huwelijk van Marco en Leontine.

‘Paar keer per week’

Het zou onder buren van het stel niet onopgemerkt zijn gebleven dat Marco ‘soms wel een paar keer per week’ zijn auto voor hun deur parkeerde in de Flevopolder. In de laatste maand van 2019 kwam het nieuws over de affaire bij Leontine en de partner van de vakbondsvrouw aan. Hij verbrak zijn relatie ongeveer in dezelfde periode als de Borsato’s.

Opgebiecht

Aan het weekblad vertelt de man nog steeds in shock te zijn. “Marco ging vreemd met míjn vrouw. Natuurlijk geloof je het eerst niet. Ik dacht dat het iemand was die wilde stoken. Maar nadat mijn vriendin eerst een paar keer had ontkend iets met Marco te hebben, biechtte ze het uiteindelijk op. We waren al twee jaar bij elkaar en woonden net twee maanden samen. Het ging super tussen ons. Tot ik hier achter kwam.”

Zogenaamde vriend

Hij verklaart Marco ook te kennen. “We waren bevriend, dacht ik. Maar nu ligt mijn leven in stukken”, aldus de ex-partner van de vakbondsvrouw. “Marco verkocht zichzelf als vriend naar mij toe. Ik kwam geregeld bij hem en Leontine over de vloer. Ik heb hem ook weleens thuis gebracht als hij te veel had gedronken. Nu weet ik: in die tijd speelde er ook gewoon wat tussen die twee! Waarschijnlijk heeft het zelfs alle tijd die we samen waren geduurd! Nog voordat ik in haar leven kwam. Maar willens en wetens heeft hij mijn relatie met haar kapot gemaakt. En Leontine wist al die tijd ook niet beter dan dat we met z’n vieren een vriendschap hadden.”

Geen discussie mogelijk

Toen hij achter de romance kwam, besloot hij niet alleen zijn vriendin maar ook de zanger ermee te confronteren. “Ik zei Marco: ‘Ik weet van jullie affaire af en ik wil dat je bij haar vandaan blijft’. Hij wist daar niets anders tegenin te brengen dan dat hij het allemaal anders zag. Maar eigenlijk gaf hij het daarmee gewoon toe. Vervolgens blokkeerde hij mijn nummer, zodat verdere discussie niet meer mogelijk was.” De man heeft dan ook geen goed woord meer over voor de coach van The Voice Kids. “Ik walg van die man.”

Radiostilte

De vrouw van het stel heeft aan het entertainmentblad laten weten niet inhoudelijk te willen reageren op het verhaal, en ook het management van Marco en Leontine weigert commentaar te geven. De ex-geliefde van de zanger komt momenteel bij van de heftige periode in Thailand, samen met haar steun en toeverlaat.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🙏🏻

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Plotselinge breuk

Begin vorige maand maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen. Hoewel Marco eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten.

Lees ook
Leontine Borsato eert steun en toeverlaat: ‘Zo veel meegemaakt samen’

Overspel

Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”. Maar Marco zou Iris zelfs vorig jaar nog hebben gezien. Ook wordt hij beschuldigd van overspel met andere vrouwen, iets waar Leontine op een bijzonder nare manier achter zou zijn gekomen. Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Avonden zoals deze met de liefde van m’n leven, onze prachtige kids en familie 🥰 #inlove #inlovewithpuglia #weareinpuglia

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee