Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco Borsato geeft zich volledig bloot in televisieprogramma: ‘Als de liefde van je leven weggaat, word je lamgelegd door verdriet’

Marco Borsato geeft zich volledig bloot in televisieprogramma: ‘Als de liefde van je leven weggaat, word je lamgelegd door verdriet’

Marco Borsato geeft zich volledig bloot in televisieprogramma: ‘Als de liefde van je leven weggaat, word je lamgelegd door verdriet’

Marco Borsato (54) geeft zich helemaal bloot in het Belgische programma Het Huis. Hij spreekt openhartig over de moeilijke periode die hij moest doorstaan zonder zijn partner Leontine. Marco durft elke vraag te beantwoorden. 

Marco Borsato aan het woord

Presentator Eric Goens interviewt Marco Borsato in het Belgische programma Het Huis. De zanger heeft een zwaar jaar achter de rug, vertelt hij. “Ik heb een moeilijk jaar gehad. Na de breuk in mijn huwelijk had ik de behoefte om met mijn vader te praten. Dat doe ik dan in de stille momenten. En het gekke is dat ik het gevoel heb dat hij luistert.”

Over de scheiding met Leontine vertelt Marco ook openhartig. “Als de liefde van je leven, de moeder van je kinderen, bij je weggaat, word je lamgelegd door het verdriet.” Het was een zware tijd voor de zanger, die tijdens zijn huwelijk is vreemdgegaan. Leontine ging vervolgens bij hem weg. Hij zegt volledige verantwoordelijkheid te nemen voor zijn daden en is zich zeer bewust van het verdriet wat Leontine had.

Lees ook
Jada Borsato (18) over hereniging ouders: ‘Ik vind het heel dapper’

Latrelatie

Na de breuk ging hij bij zijn moeder Mary de Graaf wonen. Dankzij moeder Mary is Marco weer op het juiste pad gekomen, aldus de zanger. Uiteindelijk schreef hij zijn grote liefde Leontine een brief tijdens Kerstmis om haar weer terug te winnen. Met succes: sinds een paar maanden hebben Marco en Leontine weer een relatie, een latrelatie welteverstaan. Dit gaat tot op heden heel goed. Opmerkelijk is wel dat Leontine deze week is vertrokken naar een stresskliniek in Spanje. Waarom ze hier naartoe is gegaan is onduidelijk.

Verder vertelt Marco in de uitzending ook nog over zijn faillissement in 2009, het gemis van zijn overleden vader en het gebrek aan optredens tijdens de coronapandemie. De zanger is erg emotioneel in de aflevering, maar houdt het positief. “Alles komt goed”, is Marco’s nieuwe motto en daar gelooft hij heilig in.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN.be | Beeld: BrunoPress