Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Opnieuw een break-up? Marco Borsato draagt zijn trouwring niet meer

Opnieuw een break-up? Marco Borsato draagt zijn trouwring niet meer

Opnieuw een break-up? Marco Borsato draagt zijn trouwring niet meer

Alle commotie rondom Marco Borsato lijkt nu ook zijn tol te eisen tussen het liefdessprookje van Marco en Leontine. De zanger draagt na de aangifte op het vermeende misbruik geen trouwring meer.

Incognito

Tijdens een rondje fietsen werd Marco Borsato vorige week gefotografeerd door fotograaf Edwin Smulders. Borsato fietste in de buurt van zijn penthouse in Alkmaar. Hij droeg een petje, bril en mondkapje om niet herkend te worden.

Trouwring

Tijdens zijn fietstocht was te zien dat de zanger zijn trouwring niet meer draagt. In 1998 gaf Marco het jawoord aan Leontine en sindsdien is hij nooit meer zonder trouwring gezien. Hij droeg zelfs een trouwring na zijn buitenechtelijke affaire met pianiste Iris Hond en ook tijdens de scheiding met Leontine bleef hij de ring dragen. Erg opvallend dus!

Andere ring

Nu de zanger zijn trouwring niet meer draagt, heeft hij een andere ring om die anders is qua vorm en dikte. ‘Leontine heeft Marco opnieuw verlaten’, wordt er in de buurt en omgeving van Marco gefluisterd.

Lees ook
Oud-medewerkster over het gedrag Marco Borsato: ‘Hij legde zijn hand op mijn bil’

Kindermisbruik

De definitieve breuk en of de vermeende breuk komt door de recente berichtgeving over Marco en het vermeende kindermisbruik, is nog niet bekend. Het Openbaar Ministerie onderzoekt binnenkort het vermeende kindermisbruik van de zanger.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Story | Beeld: Brunopress