Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco Borsato draagt na jaren zijn trouwring niet meer en dít is waarom

Marco Borsato draagt na jaren zijn trouwring niet meer en dít is waarom

Marco Borsato draagt na jaren zijn trouwring niet meer en dít is waarom

Marco Borsato zit voornamelijk opgesloten in zijn penthouse in Alkmaar, maar hij werd vorige week gespot tijdens een fietstochtje. Een opvallend detail was dat Marco zijn trouwring niet meer draagt. Intimi van de zanger vertellen waarom hij de ring heeft afgedaan.

Trouwring Marco Borsato

Marco Borsato en Leontine trouwden in 1998 met elkaar in Venetië. Sindsdien droeg de zanger altijd zijn trouwring. Ook toen hij en Leontine waren gescheiden, bleef de ring om zijn vinger. Sinds vorige week draagt hij echter een andere ring en de geruchten gingen dat Leontine Marco voorgoed zou hebben verlaten. Dit zou niet geheel onverwachts zijn, gezien de mediastorm van de afgelopen weken en de aangifte van seksueel misbruik tegen Marco.

Intimi van de zanger laten aan Story weten dat er een grotere betekenis zit achter het ontbreken van de trouwring. “Marco en Leontine alsmede hun drie kinderen hebben allen een familiering laten maken. Dat is de ring die Marco vorige week op zijn fiets droeg. Leontine en de kinderen hebben ’m ook nog geregeld om. Het is hun eigen manier om aan elkaar én de buitenwereld duidelijk te maken dat ze nog altijd een hecht gezin vormen, en dat ze achter, naast en voor hun man en vader staan, ook al wist de buitenwereld tot nu toe niet wat de betekenis van die ring is.”

Lees ook
Medium doet uitspraken over huize Borsato: ‘Leontine blijft twijfelen, mede door die donkere wolk’

Familie Borsato

Het is een roerige tijd voor de familie Borsato. Leontine besloot een social media break te doen en ook de kinderen zijn online weinig actief. “De hele situatie heeft vooral op de kinderen veel impact, en dit is ook hun manier om aan hun vader te laten merken dat ze ondanks de beschuldigingen achter hem staan”, laten intimi weten over de familieringen.

Luca Borsato heeft wel laten weten dat hij, zijn broertje en zijn zusje online bedreigd worden. “Wij weten wat we weten en that’s it’, vertelt hij aan Instagram-kanaal Reality FBI. “Daar praten we verder niet over. Dit is een zaak on it’s own.” Ook vertelt hij dat de drie elkaar supporten door dik en dun.

Er is verder nog weinig nieuws bekend over de zaak tegen Marco Borsato. Wel heeft de zanger een tegenaangifte gedaan tegen de 22-jarige vrouw die een aangifte van seksueel misbruik heeft ingediend. Hij beschuldigt haar en haar moeder van smaad en laster.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress