Je bent hier: Home > Celebs > Was hernieuwd contact met zijn ex de druppel? ‘Marco ziet jeugdliefde weer’

Was hernieuwd contact met zijn ex de druppel? ‘Marco ziet jeugdliefde weer’

Celebs
Was hernieuwd contact met zijn ex de druppel? ‘Marco ziet jeugdliefde weer’

In de nieuwste editie van ‘Privé’ is deze week aan het licht gekomen dat Marco Borsato (53) zijn Leontine (52) niet alleen bedroog met Iris Hond (32) en dat zijn echtgenote daar op een wel heel pijnlijke manier achter moest komen. De overspelgeruchten blijven zich nu verder opstapelen; de zanger blijkt namelijk weer contact te hebben met zijn ex en jeugdliefde Denise Boekhoff, met wie hij acht jaar een relatie heeft gehad.

Een aantal dagen geleden werd al bekend dat Marco voorlopig bij zijn moeder is ingetrokken in het Noord-Hollandse dorp Stompetoren. Maar daar zou de zanger niet alleen verblijven om steun te vinden bij haar. Dat hij zijn ex weer ziet en spreekt, zou ook een rol spelen, zo meldt Story. Ook weet het entertainmentblad te melden dat de zanger “kapot” is.

‘Ideale schoondochter’

Hoewel Marco en Denise – die momenteel vrijgezel is – elkaar jarenlang links hadden laten liggen, hebben de twee de banden weer aangehaald. Hij heeft er overigens in het afgelopen jaar geen geheim van gemaakt dat hij nog altijd onder de indruk is van zijn jeugdliefde. “Prachtig ben je nog steeds”, schreef Marco onder een Instagramfoto van Denise, die nog geregeld als fotomodel wordt ingezet. In Stompetoren, waar ze ooit de vrijstaande villa betrokken waar Marco nu weer ingetrokken is, is het ook geen geheim dat ex-schoonmoeder Mary in de afgelopen vierentwintig jaar altijd contact met Denise heeft gehouden. De twee vrouwen voelen zich sterk verbonden en boze tongen meldden ooit al eens dat Mary in Denise eigenlijk altijd haar ideale schoondochter is blijven zien.

Acht jaar samen

Denise en Marco gingen in 1996 na een relatie van acht jaar uit elkaar, nadat Denise verliefd was geworden op ondernemer Robert Jan de Boer. Een aantal jaren en twee zoons verder liep het stuk tussen de twee. Later kwam Marco weer in contact met de blondine, wat naar verluidt niet in goede aarde viel bij Leontine. Dat had vooral te maken met de huwelijksproblemen die het stel destijds, in 2004, hadden.

Nóg meer geruchten

Dat Marco en Denise weer contact hebben, is volgens Story een feit, maar er zou nog veel meer gefluisterd worden volgens het weekblad. Zo zou er weer een overspelige affaire van Marco bekend zijn geworden bij Leontine, zou zij intussen alweer een ander hebben en zou de zanger zelfs opgebiecht hebben een buitenechtelijk kind te hebben bij een Braziliaanse vrouw.

Scheiding Marco en Leontine

Toen begin deze maand bekend werd dat de koek op is tussen Marco en Leontine, sloeg het nieuws in als een bom. Hoewel de zanger eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten. Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”.

Burn-out

Marco verdween vorige maand uit de publiciteit. Hij maakte zijn agenda leeg omdat hij kampt met een burn-out. “De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan”, liet hij toen weten.

Lees ook
Marco en Leontine ‘afgemaakt’ op Veronica: ‘Het huwelijk was één groot toneelstuk’

Gezin

Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee