Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco Borsato cancelt de hele boel: ‘Het is ontzettend jammer’

Marco Borsato cancelt de hele boel: ‘Het is ontzettend jammer’

Marco Borsato cancelt de hele boel: ‘Het is ontzettend jammer’

Dit jaar zou Marco Borsato eindelijk weer een nieuwe clubtour doen. De zanger heeft ruim twee jaar thuis gezeten en niet opgetreden. De clubtour Hef je glas met mij zou op 30 november starten. De tour is nu volledig gecanceld. 

Clubtour Marco

De muziekwereld is hard getroffen door de nieuwe coronamaatregelen die zaterdag zijn ingegaan. Evenementen, waar concerten ook onder vallen, zijn alleen toegestaan tussen 6:00 ’s ochtends en 18:00 ’s avonds. Echter mogen er maar maximaal 1.250 mensen in de zaal zitten. En dat is natuurlijk veel te weinig voor een groots concert. Marco besloot daarom zijn hele clubtour af te blazen.

“Het is ontzettend jammer. Ik keek er enorm naar uit. Maar er zijn nu helaas zoveel onzekerheden, dat we niet anders kunnen dan verplaatsen naar nieuwe data. Ik kan niet wachten om dan alsnog met jullie te proosten”, zegt de zanger.

Lees ook
Mary Borsato reageert op nieuwe overspelgeruchten over Marco: ‘Het maakt me woest’

Uitverkocht

De clubtour van Marco Borsato was volledig uitverkocht. 30 november zou de tour van start gaan en Marco zou maar liefst 22 shows geven. Mensen die een kaartje hebben gekocht, kunnen gewoon hun kaartje behouden voor de nieuwe data van de optredens. Die zijn helaas nog niet bekend.

Marco was twee jaar uit de running vanwege een burn-out en het coronavirus. Het waren zware jaren voor hem, zo is hij gescheiden van zijn grote liefde Leontine en kon hij niet optreden. Gelukkig is Marco met Leontine weer gelukkig in de liefde. De twee hebben een latrelatie en Marco hoopt dat hij oud met haar mag worden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress