Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Manon Meijers over trouwjurk: ‘Het pas heel erg bij mijn karakter’

Manon Meijers over trouwjurk: ‘Het pas heel erg bij mijn karakter’

Celebs
Manon Meijers over trouwjurk: ‘Het pas heel erg bij mijn karakter’

Het coronavirus gooide roet in het eten voor de bruiloft van Guus Meeuwis en Manon Meijers. Echter mag dit de pret niet drukken en hopen de zanger en stylist volgend jaar alsnog in het huwelijksbootje te stappen. Manon geeft in de tussentijd alvast een voorproefje van haar trouwjurk.

Eigen methoden

Manon kleedt naast haar aanstaande man al jaren grote namen als Wendy van Dijk, Dennis Weening en Nicolette Kluijver, en dus zijn de verwachtingen van haar trouwjurk uiteraard hoog. “Ik heb volledig volgens mijn eigen methoden mijn jurk uitgekozen en ik denk dat die heel erg bij mijn karakter past en bij mezelf”, vertelt ze aan Shownieuws. Manon doelt hier op de methode die ze in haar boek Kleed Jezelf Gelukkig beschrijft.

Coronavirus

Zo laat ze hierin weten dat ze wat haar ‘stijl archetypes’ zijn en dus precies weet welke kledingstukken wel bij haar passen en welke niet. Hoe die er precies uit gaat zien, dat gaan we volgend jaar pas zien. Door het coronavirus heeft het stel hun huwelijk namelijk moeten verschuiven naar 2021. “Het is natuurlijk even slikken als je het besluit neemt te verplaatsen. We willen het doen met de allerliefste mensen om ons heen, die we willen knuffelen en letterlijk en figuurlijk dichtbij ons willen hebben.”

Lees ook 
Guus Meeuwis neemt het op voor geliefde Manon na snoeiharde uitspraak René van der Gijp

Huwelijksaanzoek

Guus ging vorig jaar tijdens een vakantie in Portugal op zijn knieën voor het huwelijksaanzoek. “Dat was zeer bijzonder. Ik ben een gelukkig man”, liet hij toen weten. Ook vertelde hij dat er maar weinig momenten zijn geweest dat hij zó zenuwachtig was. “Er zijn wel heel lieve woorden gevallen, maar het waren niet de woorden die ik van tevoren had gepland. Zet mij maar neer voor 24.000 man om op te treden. Dat gaat me gemakkelijker af dan knielen”, aldus de zanger.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, ANP

Shoppen is altijd een goed idee