Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Man van Bibian Mentel: ‘De energie die we samen hadden voel ik nog steeds’

Man van Bibian Mentel: ‘De energie die we samen hadden voel ik nog steeds’

Man van Bibian Mentel: ‘De energie die we samen hadden voel ik nog steeds’

Dit weekend vindt de boekpresentatie van het boek ‘Leef’ van Bibian Mentel plaats. De man van Bibian Mentel – Edwin Spee – vertelt daar hoe hij de laatste weken zonder zijn vrouw heeft ervaren.

Man Bibian Mentel

“Natuurlijk had ik haar er graag bij gehad”, laat Edwin aan RTL Boulevard weten. “Maar dit is een fijne manier om nog met haar bezig te zijn.” Daarnaast is Bibian nog heel dicht bij Edwin. “Ik voel haar nog echt. De energie die we samen hadden, die voel ik nog steeds.”

Wisselvallige gevoelens

Ook de vraag hoe het met Edwin gaat komt aanbod tijdens het interview. “Een beetje zoals het weer van vorige week”, zegt hij. “Heel wisselvallig. Het ene moment schijnt de zon, en het andere moment krijg je een bak sneeuw in je nek. En verder weet ik het nog niet.”

Sterk en rustig

Toch staat hij erg rustig in het leven momenteel en ook Edwin zelf ziet in dat daar verbazing over kan ontstaan. “Ik denk dat een heel hoop mensen verbaasd zijn hoe rustig en sterk ik momenteel in het leven sta”, aldus Edwin. Hij laat weten dat die rust door Bibian komt. “Dat komt juist door de positieve kracht en de energie die we de afgelopen jaren met elkaar hebben opgebouwd.”

Als een warme deken

Begin april was de uitvaart van de topsportster. Langs de afscheidsroute stonden duizenden mensen die Bibian een laatste eer wilden bewijzen.  Edwin heeft dat ervaren als ‘een warme deken.’ “Duizenden mensen die langs de weg stonden is echt hartverwarmend. Sommige mensen ken je, maar de meeste geen eens.”

Afscheid met een grote glimlach

Bibian stond bij iedereen bekend als een positief mens. Zelfs na alle operaties bleef de oud-snowboardster optimistisch. Edwin kijkt dan ook met trots terug op die manier hoe zijn vrouw in het leven stond. “Tot de laatste seconden van het afscheid was ze enorm positief, met een grote lach.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bibian Mentel (@bibianmentel)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Edwin Spee (@edwinspee)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram