Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mama-to-be Maxime Meiland deelt eerste foto van babybuik

Mama-to-be Maxime Meiland deelt eerste foto van babybuik

Mama-to-be Maxime Meiland deelt eerste foto van babybuik

Maxime Meiland (25), de dochter van de spraakmakende Martien (59), deelt zondag voor het eerst een glimp van haar baby buik. Op Instagram poseert de realityster met haar vriend Leroy en op de foto is al een aardig buikje te zien.

Eerste foto van babybuik

De toekomstige ouders stralen van geluk op de Instagramfoto die Maxim post. Zaterdagmiddag deelde haar grote liefde Leroy – die cameraman is bij ‘Chateau Meiland’ – al een foto waarop de groeiende buik goed te zien is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Eerder deze week maakte het stel het heuglijke nieuws bekend met een schattige video. Hierin is te zien dat Maxime samen met haar geliefde en dochter Claire in de tuin zit. Wanneer de camera omhoog beweegt, verschijnt er een tekst in beeld: ‘Dolgelukkig, trots en blij, schuiven wij een stoeltje bij’.

Lees ook:
‘Wat goéééd’: familie Meiland reageert dolenthousiast op zwangerschap Maxime

Een broertje of zusje

Kleine Claire (3) krijgt dus binnen enkele maanden een klein broertje of zusje. Het jonge meisje komt uit een eerdere relatie van Maxime. Met de vader heeft Meiland geen contact meer. Toen zij aan hem liet weten onverwachts zwanger te zijn, liet hij weten geen vaderrol te willen vervullen.

Camerman Leroy

Een tweede kindje stond al langere tijd op de planning. In een van de eerdere seizoenen van Chateau Meiland, werd bekend dat Maxime dringend op zoek was naar een spermadonor. Ze maakte een afspraak met een donor in een hotel en probeerde zichzelf te bevruchten. Helaas mislukte dit. Niet veel later werd ze smoorverliefd op cameraman Leroy.

Samenwonen

Een aantal weken geleden maakte het stel bekend te gaan samenwonen in Noordwijk. Ze tikten een gigantische twee-onder-een-kap woning op de kop, met een prijskaartje van 729.000 euro. Het huis beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers en een fijne tuin. Het centrum van Noordwijk is op loopafstand en ook het strand en duinen zijn dichtbij.

Verhuizing Martien

Voor Martien en Erica was dit een goede reden om ook wéér te verhuizen. Het stel heeft recent een woning gekocht in Noordwijk. Vooral Martien vindt het fijn om lekker dichtbij elkaar te wonen, maar Maxime verhuist helaas al twee maanden eerder. In het programma ‘Open Kaart’ op YouTube vertelt Martien dat hij hier erg aan moest wennen: ‘ik moest heel erg schakelen toen Maxime vertelde dat ze gaan verhuizen naar Noordwijk. Kleine Claire roept iedere dag ‘opa, opa’. Ik zei al tegen Maxime dat ze maar vaak langs moet komen’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Talpa