Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers ‘De TV Kantine’ hebben veel lof voor Carlo Boszhard na het zien van de ‘making of’-aflevering

Kijkers ‘De TV Kantine’ hebben veel lof voor Carlo Boszhard na het zien van de ‘making of’-aflevering

Kijkers ‘De TV Kantine’ hebben veel lof voor Carlo Boszhard na het zien van de ‘making of’-aflevering

Donderdagavond sloot het twaalfde seizoen van De TV Kantine af met een heuse ‘making of’-aflevering. Hierin kregen de fans van de show een kijkje achter de schermen. We zagen de hoogtepunten van het seizoen voorbij komen en ook een aantal hilarische bloopers.

De making of De TV Kantine

Carlo Boszhard, imitator én bedenker van De TV Kantine, nam de kijker mee achter de schermen. Zo zagen we hoe de acteurs werden omgetoverd tot hun personages. Soms kregen ze hiervoor een nieuwe neus, dan weer een nieuw gebit, meestal ook een pruik en altijd een heleboel make-up.

Bloopers

Ook kregen we te zien hoe het soms weleens misging. Iemand vergat zijn tekst, las de verkeerde autocue voor of kon gewoonweg niet stoppen met lachen. Dit leverde hilarische bloopers op. Daarnaast liet Carlo in de aflevering ook zien hoe het contact tussen de imitators en de échte BN’ers is. Zo zagen we hoe hij contact opnam met Jaap Reesema, toen Carlo zelf net tot Jaap was omgetoverd en zagen we hoe Soy Kroon belde met Stefano Keizers toen hij in zijn huid was gekropen.

Hoogtepunten

In de aflevering kwamen veel hoogtepunten van het seizoen voorbij. Zo zagen we Bas Smit en Nicolette van Dam in First Dates, de persiflage van The Crown en de ode aan Fred van Leer en Patricia Paay voorbij komen. Natuurlijk kwam ook Ricardo Ras, winnaar van De Casting Kantine voorbij. Elise Schaap kreeg ook een eerbetoon in de aflevering: zo werden alle typetjes die zij dit seizoen heeft gedaan op een rij gezet.

Lees ook
Kijkers ‘De TV Kantine’ onder de indruk van persiflage Eva Jinek

Reacties

De kijkers van De TV Kantine hebben ontzettend genoten van deze aflevering. Op Twitter uiten ze massaal hun lof voor Carlo Boszhard. Dankzij het kijkje achter de schermen zien ze hoeveel voorbereiding er in de typetjes en de scènes zit en dat vinden ze erg knap.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL 4, Twitter. | Beeld: Still RTL 4