Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Married At First Sight’-deelneemster Elisa biedt trouwjurk aan op Marktplaats

‘Married At First Sight’-deelneemster Elisa biedt trouwjurk aan op Marktplaats

‘Married At First Sight’-deelneemster Elisa biedt trouwjurk aan op Marktplaats

Er is veel interesse in de trouwjurk die een van de deelnemers van het tv-programma Married at First Sight op Marktplaats te koop aanbiedt. De advertentie is in 24 uur tijd ruim 18.000 keer bekeken. Onder de massale belangstelling heeft verkoopster Elisa, die in het programma trouwde met Yordi, ook de vraagprijs opgevoerd.

Lees ook
Gemist: finale ‘Married At First Sight’ verrast (lees: schokt) kijkers massaal

Prijsstijging

Ze zette de bruidsjurk de ochtend na de laatste aflevering van de RTL4-show direct op de verkoopwebsite, voor duizend euro. Een dag later is de minimumprijs van de japon gestegen naar 1500 euro.

Gestrand huwelijk

De 31-jarige Elisa uit Leeuwarden stapte voor het tv-programma in het huwelijksbootje met Yordi. De twee kenden elkaar voor de plechtigheid nog niet. Relatiedeskundigen koppelen singles in Married at First Sight op basis van persoonlijkheidsprofielen aan elkaar. In de laatste aflevering dinsdagavond was te zien dat het huwelijk tussen Elisa en Yordi – zoals we al een beetje verwachtten – geen stand hield.

‘Op maat gemaakt’

In de online-advertentie prijst Elisa de witkanten jurk en sluier, die ze van de makers van de show kreeg, aan met foto’s uit het programma. “Ik snap dat deze jurk veel media-aandacht heeft gekregen. Maar graag alleen bieden bij echte interesse. Hij is op maat gemaakt. Dus als je figuur overeenkomt met dat van mij, past-ie je”, schrijft ze erbij. Als nieuwprijs noemt ze een bedrag van 2600 euro.

Trouwring

Ook de bijbehorende trouwring bood Elisa woensdag te koop aan, met een vanaf-prijs van 500 euro. Voor het sieraad van 14 karaats witgoud met diamanten is inmiddels een koper gevonden, zo blijkt uit de advertentie die donderdagochtend op ‘gereserveerd’ staat. De advertentie van de ring met de beschrijving ‘bekend van tv’ werd in 24 uur ruim 9.000 keer bekeken. RTL liet eerder al weten dat Elisa de jurk en ring gewoon mag verkopen als ze dat wil.

Je kunt hier de trouwjurk en de ring vinden op Marktplaats.

Beeld: advertentie Elisa