Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘MAFS’ Thierry over scheiding in ‘RTL Boulevard’: ‘Ik heb de knoop doorgehakt’

‘MAFS’ Thierry over scheiding in ‘RTL Boulevard’: ‘Ik heb de knoop doorgehakt’

‘MAFS’ Thierry over scheiding in ‘RTL Boulevard’: ‘Ik heb de knoop doorgehakt’

Gisteren bleek dat van de koppels in ‘Married at First Sight’ die nog getrouwd wilden blijven, eigenlijk alle huwelijken alsnog zijn gestrand. Hoewel Ferry en José aan het daten zijn, is het voor Thierry en Sanne echt einde verhaal, tot grote schrik van de kijkers, die de breuk echt niet aan zagen komen.

Latten zat er niet in

Thierry doet zijn verhaal in RTL Boulevard en laat weten: “Vrij snel na de uitzending ga je samen het dagelijks leven in en merk je dat het toch lastig wordt. We wonen ver van elkaar, 160 kilometer van deur tot deur, en er zijn ook wat karaktertrekken waar we tegenaan zijn gelopen, zij bij mij en ik bij haar.”

Thierry zette er een punt achter

Het is dan ook Thierry die uiteindelijk heeft besloten om te willen scheiden. “Ik heb halverwege december de knoop doorgehakt. Ik heb nog wel een gesprek aangevraagd met een van de experts van het programma Eveline, om te kijken wat er nog te redden viel, maar dat is niet gelukt.” En een nieuwe vlam? Die heeft hij nog niet. Wel krijgt hij veel berichtjes van vrouwen op social media en zijn Instagram ontploft.

Lees ook
We zijn wat maanden verder: zijn de twee nieuwste ‘MAFS’-koppels nog steeds samen?

Experts toch tevreden

Hoewel dus geen van de zes koppels getrouwd is gebleven, zijn de experts niet ontevreden. Seksuoloog Eveline Stallaart verklaart: “Ferry en José zijn gescheiden, maar ze hebben de draad weer opgepakt en zijn aan het daten (lees hier hoe Ferry dat voor elkaar kreeg nadat José wilde scheiden). We zijn tevreden, want er zijn dit seizoen mooie dingen gebeurd en er zijn vriendschappen ontstaan.” Het volgende seizoen moet wel íets anders, zo vindt ze. “Ik zou mensen net iets meer van hun kwetsbare kant willen zien. Wie weet kunnen we ze voor de bruiloft nog iets langer volgen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee