Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > MAFS-Robin wordt vader: ‘Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest’

MAFS-Robin wordt vader: ‘Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest’

Celebs
MAFS-Robin wordt vader: ‘Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest’

Married At First Sight-kandidaat Robin Menger wordt voor de eerste keer vader. Onlangs kondigde hij aan een nieuwe vriendin te hebben, maar ze zullen niet lang met z’n tweetjes blijven. Zijn vriendin Kim is zwanger van hun eerste kindje, zo laat hij weten via Instagram.

‘Trotse vader in spe, trotse mama in spe. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest’, deelt hij bij een echofilmpje.

Lees ook
Chantal keihard over ‘Married at First Sight’: ‘Realiteit is ver te zoeken’

Mislukt huwelijk

Robin werd het afgelopen seizoen van Married at First Sight gekoppeld aan Kimberley. Wat zo prachtig en hoopvol begon, stortte plots als een kaartenhuis in elkaar. Na hun überromantische huwelijksreis naar Curaçao ging het na thuiskomst al na één dag ‘samenwonen’ gruwelijk mis, als donderslag bij heldere hemel. Robin zou “Eigenlijk heb ik je niets meer te vertellen. Het enige wat ik je kwalijk neem, is dat je niet direct eerlijk bent geweest: niet naar jezelf, niet naar de experts en naar mij. Als jij je lijstje van eisen eerder had doorgegeven en meer van jezelf had laten zien, dan hadden we hier nu niet gezeten en had ik de match gekregen die ik had verdiend”, aldus de ietwat verhitte Kimberly. Robin blijft as koeltjes as ever en lijkt zelfs niet helemaal te snappen waarom ze nou ze boos is. “Ik voelde het niet. Ik ben niet verliefd geworden en wens je het beste voor de toekomst.”

‘Mijn engel’

Vlak na de finale-aflevering van het bijzondere datingprogramma, maakte Robin bekend de liefde te hebben gevonden bij Kim. Zo deelde hij een foto op Instagram waarop hij met zijn kersverse liefje stond en schreef daarbij: ‘Mijn engel’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee