Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘MAFS’-expert Pablo hint op het ontstaan van nieuwe romances tijdens het koppelsweekend

‘MAFS’-expert Pablo hint op het ontstaan van nieuwe romances tijdens het koppelsweekend

‘MAFS’-expert Pablo hint op het ontstaan van nieuwe romances tijdens het koppelsweekend

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Nederlandse Married at First Sight is het koppelsweekend geïntroduceerd. Dit weekend, waarin alle stellen elkaar ontmoeten, zorgt voor een hoop opschudding. Maar dat het koppelsweekend ook voor nieuwe romances gaat zorgen tussen deelnemers die niet aan elkaar gematcht zijn, dat zien we niet helemaal aankomen. Toch zegt matchmaker Pablo Bakarbessy dat dit zomaar eens zou kunnen gebeuren. 

In gesprek met RTL Boulevard laat de expert wat los over de matches en duidelijke verkeerde keuzes dit seizoen. Pablo snapt dat het soms voor de koppels moeilijk kan zijn om nog met een open blik verder te gaan, als er een hoop irritaties bij komen kijken.

Irritaties

“Ik kan me best voorstellen dat het voor de kijkers soms voelt als: ‘Waarom doe je nou zo geïrriteerd? Het is maar één grapje”, licht hij toe bij de beelden van Bert en Suzan. “Maar wellicht speelt er al wat langer een irritatie die zich opbouwt.” En hoewel Bakarbessy natuurlijk Mick en Daisy nog probeerde te helpen vanaf een afstand, blijft dat lastig. “Je maakt niet mee wat er gebeurt, maar je hoort wat er gebeurt. Mick is niet iemand, en Daisy volgens mij ook niet, die braaf op gaan zitten en een pootje geven als je het vraagt. Het moet ook zo voelen.”

Lees ook
MAFS’ Lizzy deelt niet vertoonde beelden van samenwonen met Lars: ‘Dit zat niet in de uitzending’

Koppelsweekend

Dat het koppelsweekend nog voor ruzie gaat zorgen, onder meer tussen Lars en Lizzy, hebben we al kunnen zien in de allereerste aflevering. Maar er zou zomaar eens nog méér kunnen gebeuren. “Het is natuurlijk wel spannend zo’n koppelsweekend. Want voor hetzelfde geld ontstaan er nieuwe romances”, sluit Pablo af. Wat hij hier mee wil zeggen, is natuurlijk nog maar de vraag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story  | Beeld: RTL, Tamara de Kruijff