Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat?! Madonna belooft mannen orale seks in ruil voor stem op Hillary

Wat?! Madonna belooft mannen orale seks in ruil voor stem op Hillary

Wat?! Madonna belooft mannen orale seks in ruil voor stem op Hillary

Binnen enkele weken gaat de Amerikaanse presidentsverkiezing van start en verschillende celebs hebben al laten weten dat ze Hillary Clinton in het Witte Huis willen. Zo maakten ze een video, ging Katy Perry naakt, maar popzangeres Madonna gaat nu nóg een stapje verder. Zij beloofde de Amerikaanse mannen orale seks in ruil voor hun stem. Say what?!

De 58-jarige zangeres stond dinsdagavond in Madison Square Garden in New York City als voorprogramma van Amy Schumer. Net voordat ze de comédienne op het podium riep, deelde Madonna een wel heel pikant aanbod met het publiek.  Als je op Hillary Clinton stemt, geef ik je een blowjob,’ zei de zangeres. ‘En ik ben goed! Ik neem mijn tijd, ik maak oogcontact én ik slik,’ verzekerde ze haar fans.

Vorige maand promootte ze ook al haar favoriete presidentskandidaat door net als Katy Perry naakt te gaan. Op Twitter deelde ze een foto van zichzelf zonder kleding met het onderschrift ‘Ik stem naakt met Katy Perry. Stem op Hillary. Ze is het beste wat we hebben.’

Lees ook: