Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maan reageert op geruchten rondom Tony Jr. als kandidaat in De Bachelor

Maan reageert op geruchten rondom Tony Jr. als kandidaat in De Bachelor

Celebs
Maan reageert op geruchten rondom Tony Jr. als kandidaat in De Bachelor

Het eerste seizoen van De Bachelorette met Gaby Blaaser was een daverend succes. En dat smaakt naar meer. Videoland zou naar verluidt druk bezig zijn met een tweede seizoen en lijkt al zijn pijlen nu op niemand minder dan Tony Junior te hebben gericht. 

Nieuw seizoen De Bachelor

Dit keer geen Bachelorette maar een Bachelor die op zoek gaat naar een nieuwe liefde. Waar eerder de namen van Gerard Joling en Rick Brandsteder vielen, zou de uiteindelijke keuze op Tony Junior zijn gevallen. “Het klopt dat er een nieuw seizoen in ontwikkeling is waarin een Bachelor zijn hart openstelt voor de liefde”, liet een woordvoerder aan RTL Boulevard weten. Toch zou er nog niks vastliggen en zou de vrijgezelle man nog niet bekend zijn.

Ex-vriendin Maan

Echter lijken de onderhandelingen met Tony Junior wel in volle gang te zijn. Zo liet de dj weten: “Het is nog in ontwikkeling. Jullie zijn de eersten die het horen.” Ook gaf 30-jarige vrijgezel aan dat het hem heel leuk lijkt. Ook zijn ex-vriendin Maan, die vanochtend haar nieuwste nummer Zo kan het dus ook Part 2, liet vanochtend in de 538 ochtendshow met Frank Dane weten er geen moeite mee te hebben. “Dat moet-ie lekker zelf weten. Ja joh. Hij moet zelf beslissen of dat die dat gaat doen of niet. Ik zing ook in het liedje dat ik het hem gun om gelukkig te worden.”

Lees ook
Maan over breuk met Tony Junior: ‘Die mooie tijd samen is toch zonde om weg te gooien?’

Breuk

Volgens de zangeres is het dan ook aan Tony om te beslissen hoe hij zijn leven invult. “We gunnen elkaar echt het beste en geven heel veel om elkaar.” Tony Junior en Maan maakten eind vorig jaar bekend dat ze na twee jaar een punt achter hun relatie hadden gezet. Ook toen lieten de twee weten als vrienden uit elkaar te gaan en dat er niks heftigs is gebeurd. “Er is geen sensatie, niks heftigs, maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

View this post on Instagram

De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan. Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo. Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. 🌹🥨 Kus Maan

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Bron: NU.nl, Televizier | Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee