Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maan reageert geschokt op ingelijste string boven het bed van ex Tony: ‘Ze is gepikeerd’

Maan reageert geschokt op ingelijste string boven het bed van ex Tony: ‘Ze is gepikeerd’

Maan reageert geschokt op ingelijste string boven het bed van ex Tony: ‘Ze is gepikeerd’

We zagen laatst dat Tony Junior een geheim deelde op televisie. Hij heeft namelijk nog een string van Maan (ingelijst en al) boven zijn bed hangen. Zangeres Maan de Steenwinkel is hier helemaal niet blij mee. ‘Ze is een beetje gepikeerd op dit moment”, vertelde Tony later op Twitch.

We zagen laatst dat Tony Junior een geheim deelde op televisie. Hij heeft namelijk nog een string van Maan (ingelijst en al) boven zijn bed hangen. Dat liet hij zien in het programma: Rooijakkers over de vloer. De beelden van de ingelijste string waren al uitgelekt in de media en dat zorgde voor een stormloop aan reacties. Ook reageert nu de vrouw om wie het allemaal draait: Maan.

Te persoonlijk

Tony was deze zomer te zien als bachelor en staat bekend als de ex-liefde van de zangeres, Maan. De oude tortelduifjes hadden tot 2019 een relatie. In de tijd dat ze uit elkaar gingen had Maan dat broekje met een roosje erop voor Junior gekocht, omdat ze samen een liedje hadden. ‘Ik geef je een roosje m’n roosje’ Daarom wilde Tony het broekje houden.

Lees ook
Tony Jr. heeft nog steeds een string van ex-liefde Maan ingelijst boven zijn bed hangen

Huilen

Junior wilde eerst niks erover kwijt aan Art Rooijakkers. Hij vertelde dat het heel persoonlijk is, maar even later kwam hij toch los. Vervolgens vertelde Tony op Switch (een social medium livestream) dat Maan niet zo blij is hiermee. Ze wil ook geen contact op dit moment met Tony. Hij vindt dat hij er niks aan kan doen: het is wat het is. ‘Ze huilt maar ze lacht,’ grapt Junior er nog achteraan. Maar of Maan echt lacht?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD | beeld: GettyImages