Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heeft ‘De Bachelor’ Tony Junior een type? Dit is de look-alike van Maan

Heeft ‘De Bachelor’ Tony Junior een type? Dit is de look-alike van Maan

Heeft ‘De Bachelor’ Tony Junior een type? Dit is de look-alike van Maan

Wie helemaal fan is van ‘De Bachelor’ heeft er vast wel al eens aan gedacht. De gelijkenissen tussen de ex van Tony Junior (31), namelijk zangeres Maan (24) en een van de deelneemsters aan het programma Maxime (29). En al vind ze zelf dat er totaal geen gelijkenissen zijn, de kijkers denken hier anders over. 

Vrijgezellig

In ”Vrijgezellig” blikken twee deelnemers van ”De Bachelor” terug op hun avontuur met Tony Junior. We bespreken de hoogte- en dieptepunten, kijken terug naar de afleveringen, checken wat er over ze wordt gezegd op social media én wat de toekomst voor hen in petto heeft.

Gelijkenissen

In de nieuwste aflevering vertelt Maxime dat ze wel vaker te horen krijgt dat ze op Maan lijkt, bijna dagelijks. “Ik vind mezelf totáál niet op haar lijken. Als iemand op haar lijkt is het Julia, qua uiterlijk. Maar ik neem het graag aan want Maan is een prachtige vrouw!”

Lees ook
Oeh la la: dit stond er in de berichten tussen Tony en Oriana van De Bachelor

En ze leven nog lang en gelukkig

Zal Tony het net zo lang volhouden met de beeldschone Julia als met zijn ex Maan? Wij hopen in ieder geval van wel. Gelukkig is er donderdag gewoon weer een nieuwe aflevering te zien van ‘De Bachelor’ bij Videoland. En wij kunnen niet wachten!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: RTL-Boulevard | Beeld: BrunoPress