Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prachtig stel: Maan en Tony Junior delen eerste foto samen

Prachtig stel: Maan en Tony Junior delen eerste foto samen

Celebs
Prachtig stel: Maan en Tony Junior delen eerste foto samen

Eind februari werd bekend dat Maan (21) en dj Tony Junior (28) een setje zijn. Toch hebben we even moeten wachten op echt hard bewijs, want de twee houden hun relatie het liefst zo privé mogelijk. Afgelopen weekend zette Tony tóch een foto met zijn nieuwe liefde online, waarop de twee romantisch genieten van het prachtige lenteweer.

Lees ook
Zangeres Maan datet met déze dj en het is niet wie je zou verwachten…

Knappe koppies

En wie in eerste instantie twijfelde aan de combinatie van de ogenschijnlijk o zo brave zangeres en de vol getatoeëerde deugniet Tony, moet toegeven: de twee vormen werkelijk een prachtig stel. Tony schreef overigens niets bij de foto, maar plaatste enkel een roos-emoji in het bijschrift.

‘We laten ons niet gek maken’

Afgelopen weekend vertelde Tony in de radioshow van Frank van der Lende dat het behoorlijk slikken was voor hem toen zijn relatie met Maan in het nieuws kwam. De pers wachtte hem zelfs op op Schiphol om hem te vragen naar hun liefdesgeluk. “Maar we laten ons niet gek maken. We zijn al een tijdje samen en het is superleuk”, aldus Tony die verder – op de foto na dan – niets kwijt wil over zijn relatie. “We houden het in eigen hand.”

🌹

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee