Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat kan ze niet? Binnenkort zien we Maan terug in deze speelfilm

Wat kan ze niet? Binnenkort zien we Maan terug in deze speelfilm

Wat kan ze niet? Binnenkort zien we Maan terug in deze speelfilm

In 2016 won ze ‘The Voice of Holland’, een jaar later wist ze het ver te schoppen in ‘Dance Dance Dance’ en nu zal ze bewijzen óók te kunnen acteren. Volgend jaar is Maan de Steenwinkel voor het eerst in een speelfilm te zien, en ze speelt niet zomaar een personage, maar heeft een van de hoofdrollen te pakken.

Lees ook: Dít zegt Tony Junior over zijn relatie met Maan

Maan maakt haar acteerdebuut in de speelfilm ‘De Club van Lelijke Kinderen’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Koos Meinderts. Naast de zangeres spelen ook Sem Hulsmann, Narek Awanesan en Faye Kimmijser hoofdrollen in de film, zo maakt distributeur Independent Films bekend. Ook Jelka van Houten en Jeroen van Koningsbrugge zullen schitteren in de film; zij spelen bijrollen als de ouders van Paul.

‘Lelijk’

In ‘De Club van Lelijke Kinderen’ draait het om Paul, een jongen met grote flaporen. Hij moet plotseling mee op schoolreisje en al snel komt hij erachter dat hij in werkelijkheid met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president.

De opnames van De Club van Lelijke Kinderen staan gepland voor dit najaar en naar verwachting verschijnt-ie in oktober 2019 op het witte doek. Wij zijn benieuwd!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP