Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WAT?! Maakt ‘Sex and the City’ binnenkort een comeback?

WAT?! Maakt ‘Sex and the City’ binnenkort een comeback?

WAT?! Maakt ‘Sex and the City’ binnenkort een comeback?

Sarah Jessica Parker aka Carrie Bradshaw blijft graag mysterieus over een mogelijk vervolg op de populaire serie ‘Sex and the City’. In een recent interview gaf de actrice opnieuw een hint over een mogelijke comeback. Ja! Ja! Ja!

Carrie Bradshaw
In een recent interview met het persagentschap Press Association maakte de 51-jarige actrice duidelijk dat een comeback van Carrie Bradshaw niet uitgesloten is. ‘Ik denk niet dat iemand van ons ooit ‘nee’ heeft gezegd,’ vertelt Sarah Jessica Parker aan PA. ‘Of dat nu in de vorm van een nieuw seizoen van ‘Sex and the City’ of een derde film is, het blijft een open vraag. Ik ben ervan overtuigd dat het altijd een mogelijkheid is, zeker weten.’

Divorce
SJP verscheen voor het laatst aan de zijde van haar SATC-collega’s in 2012, maar fans hoeven niet lang te wachten om de actrice opnieuw op het scherm te zien. Parker schittert binnenkort immers aan de zijde van Thomas Haden Church in de nieuwe hitserie ‘Divorce’. Toch hunkeren wij vol spanning naar de comeback van de enige echte Carrie Bradshaw. Fingers crossed!

Lees ook: