Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Déze lullige opmerking heeft ervoor gezorgd dat Eva Jinek van Twitter verdween

Déze lullige opmerking heeft ervoor gezorgd dat Eva Jinek van Twitter verdween

Déze lullige opmerking heeft ervoor gezorgd dat Eva Jinek van Twitter verdween

Een paar jaar geleden nam Eva Jinek afscheid van Twitter en één tweet is daarvan de schuldige geweest. In haar eigen talkshow doet de presentatrice een boekje open.

Donderdagavond stond Jinek in het kader van social media. Dat was dan ook de uitgelezen kans voor Eva om te vertellen waarom ze enige tijd geleden besloot om haar Twitter-account te verwijderen. “Ik vond dat ik alles moest volgen en moest weten wat er speelde”, aldus de blondine. “Maar op een gegeven moment las ik dat iemand had geschreven: wat heb jij een kutlach.”

Geen schaamte meer

Die uitspraak kreeg Eva niet meer uit haar hoofd. “Ik wilde op een gegeven moment in de uitzending lachen, maar in een split second bedacht ik me. Want ik had een kutlach.” Toen was het klaar voor de kersverse moeder van zoontje Pax; ze verdween van Twitter, wat haar een stuk zelfverzekerder heeft gemaakt. “Ik ben bevrijd, ik ken nauwelijks meer schaamte”, zegt ze erover. “Ik hoor niet meer al die stemmetjes in mijn hoofd, al die dingen die de hele tijd over je worden gezegd.”

Lees ook
Freek Vonk openhartig over relatiebreuk met Eva Jinek

Pax

Op 1 januari nam Eva voor het eerst sinds 28 juli (waarna ze een week eerder dan gepland met verlof ging) weer plaats aan tafel in de talkshow. Dit was haar eerste echte klus sinds de bevalling van haar eerste kindje afgelopen september.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: KRO NCRV