Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lucy Woesthoff deelt emotionele boodschap aan Dinand: ‘Zo lang op deze dag gewacht’

Lucy Woesthoff deelt emotionele boodschap aan Dinand: ‘Zo lang op deze dag gewacht’

Lucy Woesthoff deelt emotionele boodschap aan Dinand: ‘Zo lang op deze dag gewacht’

Er staat Dinand Woesthoff (47) een spannende avond te wachten. Na jaren van muzikale stilte treedt de voormalig Kane-zanger weer voor het eerst op. Om hem geluk te wensen zet zijn geliefde Lucy (41) hem in het zonnetje op Instagram.

Lucy’s boodschap aan Dinand

Bij een foto van hen samen heeft Lucy een prachtige boodschap voor Dinand. “Hey lieve man, wat hebben we lang op deze dag gewacht”, begint de blondine. “In 2014 speelde je je allerlaatste show met Kane en nu zes jaar later keer je eindelijk terug naar je echte vuur.”

Anders dan verwacht

Vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus is de muzikale terugkeer van Dinand natuurlijk kleinschalig. “Misschien is alles ietsje anders dan we hadden verwacht, geen grote arena’s deze keer. Maar eerlijk gezegd zegt mijn hart dat de intimiteit en zuiverheid die vanavond belooft, misschien is wat we allemaal nu echt nodig hebben.”

‘Ik zal er zijn’

Woesthoff sluit af met een lief bericht. “Ik hoef niet ‘zet ‘m op’, ‘veel geluk’ of ‘veel plezier’ te zeggen tegen je; je hebt zulke aanmoedigingen niet nodig. Dus ik zal gewoon zeggen dat ik er vanavond en elke andere avond zal zijn, met heel mijn hart en trots, zoals altijd. Play baby play! Love, Lucy.”

Overwinnen

In het Amsterdamse Bostheater in Amstelveen geeft Dinand Woesthoff in een intieme setting in vier dagen tijd acht shows. “Ik heb er heel veel zin in. Op deze manier heb ik het nog nooit gedaan. Dat is prettig”, aldus de zanger tegenover BuzzE. “Er moet voor mij altijd iets op het spel staan. Je kunt namelijk ook falen en op je bek gaan. Maar als je het brengt zoals je het in gedachten hebt, dan kan je daarin jezelf overwinnen. Dat heb ik met deze gigs.”

Wauw-moment

Eigenlijk had Dinand, die de afgelopen vier jaar aan zijn eerste soloplaat werkte, “groots en meeslepende” shows in zijn hoofd als het ging om zijn comeback, maar door de coronacrisis blijven die voorlopig nog achterwege. “Tegelijkertijd wilde ik dit ook altijd al een keer doen: kleine shows met alleen een gitarist. Niet in een theatersetting maar op bijzondere locaties waar de locatie alleen al een wauw-moment geeft.”

Vertrouwen van fans

Dat alle shows in no time waren uitverkocht, betekent veel voor Dinand. “Mensen hebben geen idee waar ze een kaartje voor hebben gekocht. Er zijn twee liedjes uit en that’s it. Fantastisch dat ze er toch zoveel vertrouwen en zin in hebben.”

Eerste soloplaat

Voor het publiek blijft het nog even een verrassing wat ze te wachten staat. “Natuurlijk weet ik wat ik ga doen, maar ik weet nog niet hoe het gaat zijn”, besluit Dinand. De eerste soloplaat van de zanger moet dit najaar uitkomen.

Lees ook
Lucy Woesthoff over liefde na Guusje: ‘We zijn een gezin met twee moeders aan het hoofd en in het hart’

Gezin

Dinand en Lucy stapten in 2009 in het huwelijksbootje en beloofden elkaar exact tien jaar later nógmaals eeuwige trouw. Samen kreeg het stel drie kinderen: zoons Jimi (13) en Che (9), en dochter Leia Guusje (4). Het meisje dankt haar tweede naam aan de eerste vrouw van de zanger, Guusje Nederhorst. Zij overleed in 2004 op 34-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Met de toenmalige GTST-actrice kreeg Dinand in 2003 een zoon: Dean Maddy. Hij is eerder deze week zeventien jaar geworden. Zó ziet hij er nu uit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hey lieve man… @dinand_woesthoff Wat hebben we lang op deze dag gewacht. In 2014 speelde je je allerlaatste show met Kane en nu zes jaar later keer je eindelijk terug naar je echte vuur #trulyyours?? Misschien is alles ietsje anders dan we hadden verwacht, geen grote arenas deze keer, maar eerlijk gezegd zegt mijn hart dat de intimiteit en zuiverheid die vanavond belooft, is misschien wat we allemaal nu echt nodig hebben. Ik hoef niet zet’m op, veel geluk of veel plezier te zeggen tegen je, je hebt zulke aanmoedigingen niet nodig. Dus ik zal gewoon zeggen dat ik er vanavond en elke andere avond zal zijn, met heel mijn hart en trots, zoals altijd. Play baby play! Love, Lucy ♥️

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Summer Holiday Crew ✌?

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘if I know what love is…it is because of you’ ♥️♥️♥️♥️♥️ #mother

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram