Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dochter Lucy en Dinand Woesthoff is ‘cadeautje van Guusje’: ‘It makes total sense’

Dochter Lucy en Dinand Woesthoff is ‘cadeautje van Guusje’: ‘It makes total sense’

Celebs
Dochter Lucy en Dinand Woesthoff is ‘cadeautje van Guusje’: ‘It makes total sense’

Lucy Woesthoff (41) staat al jaren aan de zijde van ‘haar’ Dinand (48). Maar voordat zij elkaar ontmoetten en verliefd op elkaar werden, was de voormalig Kane-frontman samen met Guusje Nederhorst. Zij overleed op 34-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Met de ‘GTST’-actrice kreeg de zanger een zoon; met zijn huidige vrouw nog eens drie kinderen. De jongste is vernoemd naar Guusje, met een bijzondere reden.

Guusje Nederhorst

In de nieuwste aflevering van Rooijakkers Over De Vloer reist Art af naar Den Haag, om Dinand en Lucy Woesthoff op te zoeken. In de uitzending passeert niet alleen de inmiddels zeventienjarige Dean Maddy – de zoon van Guusje en de Kane-zanger – de revue, óók is er ruimte voor emotionele gesprekken. Zo komt uiteraard de overleden Nederhorst aan bod en vertelt Lucy over het feit dat hun jongste kind naar haar is vernoemd.

Cadeautje van Guusje

“Ik had tijdens mijn vakantie naar Thailand namelijk een heel bijzondere ervaring”, begint de blondine in Rooijakkers Over De Vloer. “Tijdens een gesprek met een medium kwam Guusje door en kreeg ik te horen dat ik nog een kindje zou krijgen. Ik weet nog dat ik toen zei dat mijn man dat niet wilden. Het medium moest toen keihard lachen en ik denk Guusje ook. Hij zei echt: je krijgt nog een kindje en het wordt een meisje. Het is een cadeautje van Guusje.”

Inderdaad in verwachting

Kort na dat bezoekje aan het medium ontdekte Lucy dat ze inderdaad zwanger was van een meisje. Het leek haar dan ook mooi om haar dochter te vernoemen naar Guusje. “Als je het mij vijftien jaar geleden had gevraagd, had ik gedacht: ‘Waar heb je het over?’. Maar nu dacht ik: ja, natuurlijk heet onze dochter Leia Guusje, it makes total sense.”

Trots

Volgens Lucy is haar dochter ontzettend blij met haar naam. “Leia is heel trots op haar naam. Dat vind ik heel lief en ontroerend om te zien hoe ze dat zo naar zich toe trekt”, vertelt de vrouw van Dinand. “Guusje is voor haar een andere mooie vrouw in haar leven.”

Gezin met twee moeders

Guusje zal altijd een belangrijke rol blijven spelen in het gezin, ook al heeft Lucy de actrice nooit persoonlijk gekend. “Wij zijn een gezin dat verloren en gerouwd heeft en dat desondanks een manier heeft gevonden om door te gaan, zonder daarbij het verleden te vergeten of te ontkennen, maar juist door het te vieren”, schrijft ze erover in haar nieuwe boek Woman. “Vandaag de dag zijn we een normaal, gelukkig gezin met twee moeders aan het hoofd en in het hart.”

Lees ook
Dinand en zoon lijken ‘bizar veel’ op elkaar: Dean (17) treedt in muzikale voetsporen van vader

Gezin

Dinand en Lucy stapten in 2009 in het huwelijksbootje en beloofden elkaar exact tien jaar later nógmaals eeuwige trouw. Samen kreeg het stel drie kinderen: zoons Jimi (13) en Che (9), en dochter Leia Guusje (4). Het meisje dankt haar tweede naam aan de eerste vrouw van de zanger, Guusje Nederhorst. Zij overleed in 2004 op 34-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Met de toenmalige GTST-actrice kreeg Dinand in 2003 een zoon: Dean Maddy. Hij is eerder deze week zeventien jaar geworden. Zó ziet hij er nu uit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Never let the things you want, make you forget the things you have. ♥️ #happyplace #family #motherhood #grateful

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Birthday my love ♥️ @dinand_woesthoff

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘if I know what love is…it is because of you’ ♥️♥️♥️♥️♥️ #mother

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

Bron: Grazia.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee