Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lucy en Dinand Woesthoff nemen ingrijpend besluit: ‘We beseften hoe hard we aan het rennen waren’

Lucy en Dinand Woesthoff nemen ingrijpend besluit: ‘We beseften hoe hard we aan het rennen waren’

Lucy en Dinand Woesthoff nemen ingrijpend besluit: ‘We beseften hoe hard we aan het rennen waren’

Lucy (41) en Dinand Woesthoff (48) hebben besloten om het roer om te gooien. De twee laten Nederland achter zich en pakken hun spullen in om een nieuw bestaan op te bouwen op Ibiza, het eiland waar ze elkaar jaren geleden het jawoord gaven.

Emigreren

De familie Woesthoff kan inmiddels al beginnen met het inpakken van alle verhuisdozen, want deze zomer vertrekt het stel nog naar het Spaanse eiland. “Na veel gesprekken met onze kinderen hebben we besloten deze zomer naar Ibiza te verhuizen en daar een nieuw avontuur te starten”, schrijft Lucy op Instagram.

Coronales

De twee hebben behoefte aan “een simpeler leven” sinds de coronapandemie. De lockdown was voor de schrijfster en Kane-zanger naar eigen zeggen een grote omslag, die nieuwe inzichten in hun leven gaf. “We beseften hoe hard we aan het rennen waren”, aldus de blondine. “Hoe weinig tijd we niet aan het werk waren. Hoeveel druk er op ons leven stond.”

Zelfvoorzienend leven

Deze “ratrace” voelde niet meer goed voor Lucy en Dinand. Dat heeft het stel doen besluiten om het druilerige Nederland te verwisselen voor het zonovergoten eiland Ibiza. Het paar zal daar hun werkzaamheden gewoon voortzetten, maar hebben ook grootste plannen voor een boerderij. “We willen graag zelfvoorzienend gaan leven, maar daar hebben we nog helemaal geen ervaring in. Dus dat kan nog best wel grappig worden.”

Relatie Dinand en Lucy

Een paar weken geleden stond Lucy met een groot interview in Flair. Tijdens dat gesprek vertelde ze onder meer over het begin van haar relatie met Dinand, die ze omschreef als “een soort emotionele achtbaan”. “We leerden elkaar een paar maanden na Guusje’s dood kennen. Ik werkte in Engeland bij een groot kantoor dat de pr voor artiesten deed en Kane wilde doorbreken in de UK. In het begin was onze relatie professioneel, maar toen ik naar Nederland ging om hem te zien optreden, voelde ik ineens dat dit de man was met wie ik oud zou worden. Gek hè? Later werden we verliefd en dat was heerlijk én ingewikkeld.”

Lees ook
Lucy Woesthoff over haar relatie met Dinand: ‘Ik ben over mijn eigen grenzen heen gegaan’

Over eigen grenzen gegaan

“Hij had zijn carrière, ik de mijne, hij was vader van een baby, we woonden in twee verschillende landen, hadden een andere achtergrond. Maar de liefde was te sterk”, vervolgde Lucy. “Ik verhuisde van Engeland naar Nederland, sprak de taal niet, kende de cultuur niet en wilde het ontzettend goed voor Dean doen. Dus ik heb me erin gestort met alles wat ik had en niet echt de ruimte genomen, of mezelf gegeven, om na te denken wat het voor mij betekende. Het was soms heel challenging. Zeker die eerste jaren was ik echt heel moe, omdat het me zo veel energie kostte om het goed te willen doen. In die zin ben ik ook wel over mijn eigen grenzen gegaan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DINAND (@dinand_woesthoff)

Bron: ANP | Beeld: Esmee Franken voor Flair, Instagram