Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo. Veel. Liefde: Lucy Woesthoff schrijft emotionele ode aan ‘haar’ Dinand

Zo. Veel. Liefde: Lucy Woesthoff schrijft emotionele ode aan ‘haar’ Dinand

Celebs
Zo. Veel. Liefde: Lucy Woesthoff schrijft emotionele ode aan ‘haar’ Dinand

Lucy (41) en Dinand Woesthoff (47) steken hun liefde niet onder stoelen of banken. Zo was het stel onlangs te zien in ‘Rooijakkers Over De Vloer’ en zetten de twee elkaar regelmatig in het zonnetje op Instagram. Ook nu is het weer raak en schrijft de blondine een liefdevolle tekst aan ‘haar’ zanger.

Lucy en Dinand Woesthoff

Bij een zwart-witfoto van hen samen tikt Lucy een passage uit haar boek Woman. “Het lijkt erop dat onze relatie, net als veel andere mooie dingen in het leven, steeds beter wordt met de jaren”, begint ze haar ode. “Of misschien voelt het gewoon zo, doordat de berg – waarvan we eindelijk de top hebben bereikt – onderweg zo steil en uitdagend was onderweg. Wat het ook is, het voelt als vrijheid. Het voelt alsof we eindelijk kunnen besluiten om de simpelere routes te pakken vanaf nu. Het voelt als… liefde.”

Voor altijd

Dinand is uiteraard een van de eersten die reageert onder de post van Lucy. “Mi amore. Para siempre”, schrijft de voormalig Kane-frontman. Vertaald uit het Spaans betekent dit: “Mijn liefde. Voor altijd”. Ook fans reageren massaal onder de foto. “Alle liefde toegewenst, lieve mensen”, schrijft een volger. Een ander vult aan. “Jullie zijn een prachtig koppel.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Hoewel Lucy en Dinand al sinds 2004 onafscheidelijk zijn, gaf de blondine in een recent interview toe dat het begin van hun relatie allesbehalve gemakkelijk was. Ondanks de moeizame start hebben de twee zich niet uit het veld laten slaan en hun geluk niet laten afpakken. Exact tien jaar na hun trouwdag beloofde het koppel elkaar opnieuw eeuwige trouw. Dat deden ze vorig jaar op Ibiza, waar het stel op 30 mei 2009 in het huwelijksbootje stapte. “Zelfde plek, zelfde tijd, zelfde stel, maar dan tien jaar wijzer en zelfs nog meer verliefd”, schreef Lucy destijds op Instagram. Bij de tekst staan meerdere foto’s van de twee, gehuld in witte kleding.

Lees ook
Lucy Woesthoff brengt emotionele ode aan dochtertje: ‘Zij is mijn muze’

Gezin

Samen kregen Lucy en Dinand drie kinderen: zoons Jimi en Che, en dochter Leia Guusje. Het meisje dankt haar tweede naam aan de eerste vrouw van de zanger, Guusje Nederhorst. Zij overleed in 2004 op 34-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Met de toenmalige GTST-actrice kreeg Dinand in 2003 een zoon: Dean Maddy.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

You & Me Always…♥️♥️ #team 📸 @white_flow

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Birthday my love ♥️ @dinand_woesthoff

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hey lieve man… @dinand_woesthoff Wat hebben we lang op deze dag gewacht. In 2014 speelde je je allerlaatste show met Kane en nu zes jaar later keer je eindelijk terug naar je echte vuur #trulyyours🙏🏻 Misschien is alles ietsje anders dan we hadden verwacht, geen grote arenas deze keer, maar eerlijk gezegd zegt mijn hart dat de intimiteit en zuiverheid die vanavond belooft, is misschien wat we allemaal nu echt nodig hebben. Ik hoef niet zet’m op, veel geluk of veel plezier te zeggen tegen je, je hebt zulke aanmoedigingen niet nodig. Dus ik zal gewoon zeggen dat ik er vanavond en elke andere avond zal zijn, met heel mijn hart en trots, zoals altijd. Play baby play! Love, Lucy ♥️

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘if I know what love is…it is because of you’ ♥️♥️♥️♥️♥️ #mother

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee