Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Opnieuw een grote stap in de relatie van Luca Borsato en zijn vriendin Daisy

Opnieuw een grote stap in de relatie van Luca Borsato en zijn vriendin Daisy

Opnieuw een grote stap in de relatie van Luca Borsato en zijn vriendin Daisy

Luca Borsato is smoorverliefd op zijn vriendin Daisy. Zo deelde hij onlangs de tattoo die zijn vriendin heeft ontworpen. Ook delen de twee regelmatig zoete kiekjes van elkaar op Instagram. In een interview met Shownieuws vertelt Daisy dat ze klaar zijn voor de volgende stap in hun relatie. 

Toekomstplannen

‘We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden’, vertelt ze aan Shownieuws. Eerder liet Luca zich ook al uit over de toekomstplannen met zijn vriendin. ‘Alles op z’n tijd. We zijn lekker veel samen en dat voelt heel erg goed. Dus dit gaat zeker in de toekomst gebeuren.’

Lees ook
Luca Borsato laat onderarm volledig tatoeëren met ontwerp van zijn vriendin Daisy: ‘Samen voor altijd’

Voor altijd aan je zijde

Onlangs zette Luca zijn vriendin nog in het zonnetje vanwege haar verjaardag. Op social media liet hij weten dat Daisy de aardigste persoon is die hij ooit heeft ontmoet. ‘Ik zal voor altijd aan je zijde staan, want ik wil alle kansen aangaan die het leven ons zal geven, en ik wil het met jou doen. Ik hou van je meid. X Jouw man’, schreef de smoorverliefde Luca onder de post.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress