Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Love is in the air: Sharon Doorson heeft een nieuwe liefde na relatie van elf jaar

Love is in the air: Sharon Doorson heeft een nieuwe liefde na relatie van elf jaar

Love is in the air: Sharon Doorson heeft een nieuwe liefde na relatie van elf jaar

Als er iemand het jaar goed kan afsluiten, dan is het Sharon Doorson wel. De zangeres liet donderdag op haar Instagram weten dat ze een nieuwe vriend heeft. En de beste man is niet zomaar iemand, het is de jeugdliefde van Sharon. Hoe schattig?

Nieuwe relatie Sharon Doorson

Sharon Doorson heeft een nieuwe vriend. De zangeres is sinds kort samen met haar jeugdliefde, zo vertelt ze op Instagram. “I love our story”, begint ze onder haar foto met haar nieuwe lover tijdens een romantisch diner. I love it so much because… even after all those years, when we meet each other, you make me fall in love with you all over again…”, schrijft Sharon verder.

De tekst gaat verder onder de post.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sharon Doorson (@sharondoorson)

Relatie van elf jaar

Eerder dit jaar maakte Sharon bekend dat zij en haar toenmalige vriend Brunno een punt achter hun relatie hadden gezet. De twee waren elf jaar samen en hebben samen een dochtertje Maliya.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sharon Doorson (@sharondoorson)

Break up

Op Instagram schreef Sharon toen een emotioneel bericht. “Tja, hoe deel je zoiets”, begon ze de post. “Een nieuw avontuur, maar met veel emoties… Maliya en ik gaan verhuizen, terug naar Utrecht, waar ik zelf ben opgegroeid. Brunno en ik hebben er helaas voor gekozen om na een relatie van 11 jaar uit elkaar te gaan”, schreef ze verder. De post is inmiddels van haar Instagram verwijderd.

Lees ook:
Chateau Marillaux staat op Funda: neem een kijkje in het chateau van de Meilandjes

Meidengroep

Doorson werd bekend met de meidengroep Raffish, die in 2004 gevormd werd in het tv-programma Popstars: The Rivals. Samen met Esri Dijkstra, Eva Simons, Lianne van Groen en Nora Dalal bracht ze zelfs een album en drie singles uit. Toen deze groep uiteenviel, besloot Sharon een carrière voor zichzelf te beginnen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Story | Beeld: Brunopress, Instagram