Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Love is in the air: dít is de nieuwe (bekende!) liefde van Thomas Berge

Love is in the air: dít is de nieuwe (bekende!) liefde van Thomas Berge

Celebs
Love is in the air: dít is de nieuwe (bekende!) liefde van Thomas Berge

Cupido heeft weer raak geschoten: Thomas Berge is na zijn mislukte relaties met Myrthe Mylius en Cassidy Roeks weer gelukkig in de liefde. En de nieuwe vrouw in zijn leven is geen onbekende!

Nieuwe liefde

De zanger is namelijk als een blok gevallen voor Powned-presentatrice Adinda Kennedy. Zo heeft zijn management bevestigd. Hoewel een foto van de twee samen nog niet op Instagram is verschenen, reageren de twee al wel continu op elkaars foto’s op social media. En dat gaat er behoorlijk klef aan toe. Zo verschijnen woorden als ‘knapste’, ‘crunchy’ en ‘knapperigste’ regelmatig onder elkaars Instagram posts.

Benelux’ Next Top Model

Naast dat Adinda momenteel werkzaam is voor Powned, verscheen ze een aantal jaren geleden ook al op tv. De blondine deed in 2009 namelijk mee aan Benelux’ Next Top Model. Naast presenteren is Adinda ook nog steeds werkzaam als model, waarvan ze op Instagram regelmatig prachtige kiekjes deelt.

Lees ook
Thomas Berge: ‘Toen Myrthe en ik uit elkaar gingen, heb ik dat verre van netjes gedaan’

Ex Myrthe

Ondanks dat Thomas en Myrthe, die samen zoontje Jack hebben, vier jaar geleden uit elkaar gingen, zijn de twee exen nog steeds goede vrienden. In mei dit jaar liet Thomas zelfs nog weten dat Myrthe de enige vrouw in zijn leven was. Toch zou de relatie tussen hen enkel en alleen vriendschappelijk zijn en is er van een romance allang geen sprake meer. “Nee, wij zijn echt gewoon goede vrienden en dat houden we zo”, vertelde Thomas eerder.

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, AD | Beeld: Instagram, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee