Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Goed nieuws voor Loretta Schrijver: ze mag na 6 weken het ziekenhuis verlaten

Goed nieuws voor Loretta Schrijver: ze mag na 6 weken het ziekenhuis verlaten

Goed nieuws voor Loretta Schrijver: ze mag na 6 weken het ziekenhuis verlaten

De Koffietijd-presentatrice Loretta Schrijver (65) heeft heugelijk nieuws gekregen. Na zes weken in het ziekenhuis te hebben gelegen, mag ze dinsdag eindelijk weer naar huis. Dat nieuws werd bevestigd door haar management aan RTL Boulevard. Loretta lag in het ziekenhuis vanwege een operatie. 

Darmkanker Loretta Schrijver

De reden van de operatie was vanwege een beginnende vorm van darmkanker. Vorige maand maakte ze in Koffietijd bekend dat er een operatie aan zat te komen vanwege een ‘verdacht plekje’. De dokter vertrouwde het niet helemaal en wilde het daarom laten weghalen. Op het moment dat ze dit vertelde, wist ze nog niet precies wat er aan de hand was. Ze ging er vanuit dat het niets ernstigs was en dat het ging om een kleine operatie.

Lees ook
Loretta spot met het kapsel van Maan in ‘Koffietijd’: ‘Alsof de ratten eraan gesnuffeld hebben’

Zes weken ziekenhuis

Dat ze vervolgens zes weken in het ziekenhuis zou liggen, had ze waarschijnlijk niet aan zien komen. Dat had dan ook allemaal te maken met verschillende complicaties die erbij kwamen kijken. Vanaf dinsdag zal de presentatrice weer thuis zijn om verder te herstellen. Wanneer ze weer op de buis zal verschijnen, ligt aan hoe het herstel verloopt. Dat is volgens haar management nu nog niet te zeggen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress