Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Loretta Schrijver laat per ongeluk iets los over The Masked Singer

Loretta Schrijver laat per ongeluk iets los over The Masked Singer

Loretta Schrijver laat per ongeluk iets los over The Masked Singer

Loretta Schrijver (65) zit bij Aran in de auto voor de serie ‘Aran on Tour’. Tijdens het gesprek laat de televisiepresentatrice per ongeluk iets los over het programma The Masked Singer. Er komt namelijk een nieuw seizoen van het programma en Loretta is er ook al voor benaderd.

”Oh, dat mag ik nog niet zeggen”

Wanneer Aran vraagt in de auto aan Loretta hoe het ervoor staat met het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Laat Loretta per ongeluk iets te veel informatie los. “Ik ben er wel voor benaderd. Dus er komt ook een nieuw seizoen. Oh, dat mag ik nog niet zeggen!”, ze schrikt van zichzelf en zegt: ”Ik weet allemaal niet hoe die wetten werken!”

Goed bekeken

Het nieuws komt niet als een onverwachte verassing, aangezien het programma erg goed bekeken werd. The Masked Singer wordt zelfs op oudjaarsavond én nieuwjaarsdag uitgezonden op RTL4. De succesformule is zowel op 31 december als 1 januari vanaf acht uur op de Nederlandse televisie te zien.

Lees ook
Nieuwe onthullingen: dit waren de Stier en het Biggetje in de halve finale van The Masked Singer

Loretta zit goed in haar vel

Aran begin het gesprek met de vraag hoe het met Loretta gaat. Ze vertelt dat ze nu goed in haar vel zit, maar dat ze zich realiseert dat ze dat een paar jaar geleden een stuk minder had. ”Ik heb me aan paar jaar heel moe gevoeld en ook wel vrij lusteloos ook al deed ik wel alle dingen die ik leuk vond. Ik was twee jaar geleden op Texel en toen had ik geen zin om een lange standwandeling te maken, en dat betekende dat ik toen al zo moe was. En nu heb ik weer lucht zowel lichamelijk als geestelijk”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL nieuws | Beeld: BrunoPress